[]

swarm kullanma mantığı?

selam dostlar.

diyelim yarın erzurum'a gidiyorum otogarda, mola yerlerinde, çifte minarede, cağ kebapçı da vs. oluşumu niye paylaşıyorum?

kime ne ulan bunlardan?

yok sen yanlışsın aslında güzel bişey diyorsanız bende yapıcam valla bak.

 
kime ne sahiden? yediği yemeğin fotosunu çekip instagrama koyanla aynı.


  • sutlu nescafe  (26.07.15 00:38:12) 
karı düşürmek için kullanılıyor swarm. o yer bildirimlerini o an belki de oralarda olan hatunlar beğenirse falan muhabbet açıp düşürmeye çalışıyorsun. durum erkekler açısından böyle.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (26.07.15 00:39:49 ~ 00:40:13) 
Geçen gün yalandan check in yapan eblekleri gördüğümden beri bi mantığı yok. Gösteriş için kullanıyor benim gördüklerim, ne çok geziyorum, en iyi yerlerde takılıyorum demek için. Ben gittiğim önemli yerleri hatırlamak için nadiren kullanıyorum mesela, ajanda niyetine.


  • yahveyire  (26.07.15 00:45:40) 
ben de gereksiz, kime ne falan diyordum.

iki arkadaşım var sürekli kullanıyorlar. birisi kız kaldırmak için kullanıyor ve baya da başarılı bu işte.

diğeri de kim nerede diye bakıp, yakında birisi varsa ya yanına çağırıyor ya da yanlarına gidiyor.

ikisinin de baya işine yarıyor diyebilirim. bizim işimize yaramıyor olması yararsız bir uygulama olduğu anlamına gelmiyor yani. seks ve kadınlar konusunda girişken biri değilsindir ya da geniş arkadaş çevren yoktur işine yaramaz. ha diyebilirsin ki ben bunların ikisini de swarm'a ihtiyaç duymadan yapabiliyorum zaten(mesela ben öyle diyorum) ama bu yine de uygulamanın gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. sonuçta milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. demek ki birileri umursuyor. kime ne dememek lazım yani.
  • m murphy  (26.07.15 00:48:17) 
valla ben kac yildir kullaniyorum. hatta fq falan vardi eskiden sonra onlara bir sey oldu swarma gecti ama buradan ne kiz dusureni gordum ne kim ne yapmis dur sunu cagiriyim diyeni gordum varsa oyle biri helal. neyse...
kullaniyorum cunku ailemde eskiden bir restoran isletirdi. gittigimiz mekanin yorumlarina falan bakardik. biz de yorum birakirdik bazen. mekan satilinca ben de kullanmamaya basladim. hesabimi kapaymistim sonra yeniden actim az once baktim en son 6 ay once bir check in yapmisim.

bence faydaliydi yani en azindan bizim icin.
  • yuz kiloluk bir zenci  (26.07.15 01:04:10) 
"çok geziyor, deliler gibi eğleniyorum" mantığı ile hareket etsen, bunun için swarm'a ihtiyacın yok. tüm sosyal medyalarda yer bildirimi yapabiliyorsun zaten. kullananların büyük çoğunluğu karşı cinsle muhattap olmak için kullanıyor. yeni insanlarla tanışmak için falan. bir mekanda yer bildirimi yapıyorsan o mekanda görünüyorsun, o mekanı inceleyen veya o mekanda yer bildirimi yapan birisi seni görüyor, dürtüyor mürtüyor bir şeyler, sonra yazışmalar derken ver elini disko bar. diğer sosyal ağlarda bunu bu kadar kolay yapamıyorsun. ben kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum. kullanana da iyi gözle bakmıyorum. :d


  • kemence  (26.07.15 03:04:57) 
ben ikisi ayrilmadan once ne zaman nerdeydim napmisim diye log tutmak icin kullaniyordum, sonra ayrilinca bi daha yuklemedim sacmalikti bence ayrilmasi.

simdi sadece fsq kullaniyorum onda da gidecek yer bakmak, yorumlarindan iyi olup kotu oldugu kavramak icin
  • jedilance  (26.07.15 09:11:23) 
gittiğim heryeri check in yaparak kaydediyorum, fq varken arkadaşlarım arasında ilk bendim kullanan tek başıma eğleniyordum. belki popülarite check in yapmak ama, ben uygulamayı sevdiğim için uğraşıyorum sürekli check in le falan :)
bir bakıma yemek fotoğrafı paylaşmakla aynı mantık olduğunu kabul ediyorum diğer yandan da vazgeçemiyorum :)
stickler ı falan da sevimli :)
kim kiminle nerede ne yapıyor oyunu gibi :) az stalker lık yapmadım :D
  • indescribable  (26.07.15 09:36:30) 
3 tip kullanicisi var,

stalklamak.

erkeklere sinyal vermek / kiz dusurmek.

ortam adami / kizi oldugunu gostermek.

bi dorduncusu yok.
  • jugador  (26.07.15 11:17:34) 
Gittiğim yerin adını, tarihini falan hatırlayım diye kullanıyorum ben. Kız düşürmek için kullanan olduğundan eminin çünkü her checkinden sonra birileri ekliyor red ediyorum falan...


  • Aman Sen de  (26.07.15 12:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.