[]

Evdeki sivrisineklerin ejdadını nasıl s... bilirim?

1 haftadır uykusuzum bugün erkenden uyuyorum diye sevinirken bu orospu çocukları yüzünden uykum piç oldu.

6 yerimden sokup kevgire çevirdiler. Her yerim deli gibi kaşınıyor. Yatmaya gidince yine etrafımda uçuşuyorlar. Korkudan yorganın altından çıkamıyordum. Canıma tak etti artık. Psikolojim bozuldu. Salona geldim hala vızıltılarını duyuyorum bu canavarların.

Kedimi odama kapadım yakalasın diye ama küçücük oldukları için yakalayamıyor. Limona gelmezler dediler kestim 2 tane limon baş ucuma koydum, hala geliyorlar :(

Sinek sokan yerlere kolonya döktüm kaşıntısı geçsin diye alerji yüzünden tıkandım, nefes de alamıyorum.

Şimdi ben bu haysiyet yoksunu yaratıkları nasıl yok edebilirim? Aslına bakarsanız hemen öldürmek istemiyorum. Öldürmeden yakalayabilsem mikroskopla bakıp her gün bir bacaklarını kopararım. Dişlerini iğnelerini söküp bi yerlerine sokarım...


Ya en kötü ihtimal sevdikleri bir şey varsa söyleyin onu koyayım odaya bana bulaşmasınlar. Etse et, sebzeyse sebze, tatlıysa tatlı. Mesela "keşküle bayılır camın onune önüne koy sana dokunmaz" diyin.

Not:Çok sinirliyim, bu kadar küfür ettiğim için kusura bakmayın.

 
www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

suralarda da cevaplamistim.

sinek kovucu denedin mi ki? icinde "deet" olan sinek kovucu deneyebilirsin.

daha iyi cozumlerse pencerelere tel taktirmak. o uzun surer tabii. cibinlik deneyebilirsin.

evde yapilabilecek dogal cozumler de var ama denemedim. esansiyel yaglar kullaniliyor:
www.goodhousekeeping.com

limon karanfil batirmak da ise yariyormus:
www.youtube.com
  • ermanen  (23.07.15 04:21:38 ~ 04:26:16) 
Geçen bir elektronik mağazasında elektrikli sineklik gördüm. Sineğe vurduğunda ekstra elektrik veriyor. Çok psikopatça geldi. Bu da bir anımdır.


  • birazbira  (23.07.15 08:28:33) 
bir kez böyle bir durumda abim sivrisineği yakalayıp bir kutuya kapattı, içine kulaklıklarla sivrisinekleri sinir eden bir frekansta ses yayını yaptı. bir kaç saat sonra kanadının birini koparıp, poposuna sinek kovar sıkıp salıverdi.
şimdi anlatınca çok sadistçe geldi ama fikir olsun, sen de ecdadını bu şekil bilebilirsin :D

  • akil kupuru  (23.07.15 08:56:40) 
prize takılan Bayer marka sivrisinek kovucu bayağı etkili, uzun süre de gidiyor. tavsiye ederim.


  • animalman  (23.07.15 09:07:34) 
cibinlik tavsiye ediyorum


  • bordeaux  (23.07.15 09:20:48) 
oncelikle kasinan yer icin; bolgeyi islatip ustune tuz dok. kasintiyi aliyor. denedim, aldi. etkisi gecerse yenile.

uzak tutmak icin ise sineklerin sevmedigi bir frekans varmismis, isiranlar zaten erkek sinekmis, bu da erkek sinek sesiymis falan falan, unuttum detaylari, telefonda o calsin. uygulamasi da varmis. antimosquitosound diye arat. denemedim ama ise yariyor mu cok merak ediyorum. deneyip sonucu da yazarsan sevinirim.
  • jimicik  (23.07.15 09:59:41) 
Kasinan yerlere karbonatli su surebilirsiniz. Sadistce yaklasimlar yerine prize takilan sinekkovarlardan kullanabilirsiniz ya da yatmadan once sinkov tarzi spreylerden surup yatabilirsiniz. Sinek de olsa nihayetinde can yakmayin.


  • boyalı kuş  (23.07.15 10:13:04) 
www.facebook.com

denenedim ama deneyenler cok ise yaradigin soyluyor. icinde toplananlari da mikroskopla inceleyebilrisiniz hem.
  • halanne  (23.07.15 10:27:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.