[]

Dünyanın en iyi sinek kovucusunu arıyoruz!

Aşırı alerjik bir bünyem var, sinek ısırıklarına vücüdum çok fazla tepki veriyor. Off sinekkovar süt kullanıyorum (sprey olanında sanki o koku beni de öldürecekmiş gibi) ama yine yeniden etki etmiyor. Akşamları saatte bir kullanıyorum. Evdeki kimseye bulaşmayan hayvanlar beni buluyor. Hiç bir şey de durduramıyor onları. Yurtdışından falan da istetebilirim yeter ki mükemmel korumayı sağlasın.

YARDIM!


 
bu prize takılan ve içerisine tablet şeklinde ilaç konulanlar vardı. ışıkları kapatıp onlar kullanılabilir belki...


  • pause  (17.07.13 00:48:12) 
türkiye de var mı bilmiyorum ama sinek kovucu bileklikler var kola bacağa takıyorsun sinek derdinden kurtuluyorsun, insana zararsız ama kokusu çok ağır.
şöyle bir şey kendileri, www.google.com.tr

  • monsieur turti  (17.07.13 00:54:21) 
genetikleriyle oynayacağım sonunda. evcilleştireceğim bunları.


  • kahin ahtapot paul  (17.07.13 01:08:36) 
ev ortamisya sineklik tabii ki en iyi cozum.

onu yaptirana kadar bikac yontemi birden deneyebilirsin. sesle kovan alet, yakilan tutsu, sinek lambasi vs.

surulebilen kovucu olarak da su var cok guclu (hasss ciltler icin cok kuvvetli gelebilir)
www.rei.com
  • ermanen  (17.07.13 01:12:00) 
Raid'in sineksavar spreyi var, kokusuz. Su bazli. vucuda sıkmalik degil. Evde her yere sık, sinek kalmaz. 4.5 lira.


  • chavez s venezuela  (17.07.13 01:35:19) 
bir duble viski koy odana bak gelen giden oluyormu ozaman..


  • jamswety  (17.07.13 02:13:01) 
en iyi sivrisinek kovucu diye bir şey yok,pencerelere tel yaptıracaksın,vücudu örtebilecek ince kıyafetler faydalı ve sinek kovucular,afrikada sıtma olmamak için bu yöntemi uyguluyordum ve gece dışarı çıkmıyordum senelerce işe yaradı ilaç kullanmadan.


  • sergio35  (17.07.13 03:04:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.