[]

sevgili ara verme

Merhabalar boyle konularda bir gun buraya danisacagim hic aklima gelmezdi..ne oldum degil ne olucam..oyle bi muhabbet vardi..neyse..

Simdi bugune kadarki ilk ve tek sevgilimle 11 aydir cikiyoruz ve ben bu islerden hic anlamiyorum.yasim 22 onunsa 28..

Gecen sene basladiginda iliski nasil ilgiliydi mesela ailesi ramazan nedeniyle yanina gelmisti ben memleketteydim yaz tatilinde evi 1 arti1 di ama hep benle konusurdu telde..sabahlara kadar konusurdu..asistan bu ,ameliyata girerdi gene de bana yazardi..yil icinde de fena degildi yani dikkatimi cekmemisti..iste her yaptigindan haber verirdi falan fisman..bu sene de yaz tatiline gittim memleketime 1 ayligina ve ailesi geldi gene ramazan nedeniyle 1 kere olsun evdeyken aramadi..ailesi varmis..artik gun icinde hic yazmiyor ameliyathanedeymis..1 haftadir burdayim hic disari cikmadik beni ailesiyle tanistirdi getci yani kotu niyeti oldugunu sanmiyorum..hergun nerdeyse ailesine yemege gelmemi istedi falan..sonra ailesi gitti tam 3 gundur bisi yapariz dedim 3 gundur baskalariyla disari cikiyor..bu ilgisizlik 1 yillik iliskinin getirisi mi ? Bugun dedimki ara verelim sen aktivitelerine doy ben de biraz dusuniyim sacmalalama dedi ve yazamadigindan bahsetti..normalde surekli hayal falan da kurariz gelecekle ilgili ama ben boyle ilgisiz olmasindan nefret ediyorum.

Ara veriyim mi iliskiye ? Nasi gene eskisi gibi olur cunku ben ilgisiz davraanmasindan hoslanmadigimi soyledigimde o bunu kabul bile etmedigi gibi sanki hic soylememism gibi davraniyor..uzulmek icin cikmaz ciftler degilmi

 
O ara mevzuu yalan bi kere. Ya ayrılın adam gibi ya da alın karşınıza noluyo lan kendine gel deyin. Ha illa ara vereyim diyorsan da haksızlık ediyor olabilirsin adama. Geçen seneki ya da bir ay önceki ruh haliyle/çalışma ortamıyla/kafa yapısıyla aynı olmayabilir insan. Biraz rahat verin birbirinize ama ergence ara vermek falan saçma.


  • ufukcel  (22.07.15 20:32:30) 
ilgisiz değil yahu, ilk aylardaki gibi olmasını bekleme sonsuza kadar. hemen darlama çocuğu, senin kafanda kurduğun milyon senaryodan habersiz ilişkisi gayet güzel zannediyordur şimdi eleman. okurken benim içim sıkıldı buradan.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (22.07.15 20:32:37) 
Ara vermek nedir allah aşkına? Düzgünce anlatın derdinizi, 28 yaşında diyorsunuz, anlamayacak bir yaşta değil.

Devamsa devamdır, tamamsa devam zaten o konuşmanın sonunda
  • kaymaktutmayansicaksut  (22.07.15 20:33:18) 
Genç kızlarımız neden böyle davranıyor? Üzülüyorum lan. Adam yazamadigini söylemiş isim var demis niye darliyorsun adami? 3 gündür baskasiyla mi çıkıyor? Ouuuv büyük suç.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (22.07.15 20:35:10) 
işte bunlar hep yaş farkı.

adam hayat meşgalesinde, sen de evde oturuyorsun, biraz empati diyorum ama olmaz o da, o yaşa gelince anlayacaksın, takribi 6 yıl var, kolay gelsin.
  • devorgilla the gunslinger  (22.07.15 20:36:46) 
Renk katın ilişkinize. Ara vermek dönülmez akşamın ufkuna götürebilir ilişkiyi. Bi de erkekler sık boğaz edilmeye gelmezler. Privacy denen şeye özen gösterin. Özel hayattan daha farklı manada söylüyorum privacy yi. İlber ortaylı'nın bi konuşmasını referans aldım burada ;)


  • sen olmayan cocuk benim  (22.07.15 20:38:03) 
"ben ilgisiz davraanmasindan hoslanmadigimi soyledigimde o bunu kabul bile etmedigi gibi sanki hic soylememism gibi davraniyor"

kaç kaç kaç. böyle adamlarla bir bok olmaz tatlı kıs. ayrıl.
  • apartman teyze  (22.07.15 20:46:22) 
Ara vermek hikâye. Durumu ve istediklerini anlat. Eğer düzelme varsa devam et. Düzelme yoksa ayrıl.


  • elorelia  (22.07.15 20:52:09) 
ameliyatta yazmıyo diye ara vereyim mi diyorsun?


  • shotgunwoman  (22.07.15 20:55:23) 
Bence ara vermeyin direk ayrılın da çocuk kendine uygun kafası olgun birini bulsun.


  • turkuaz  (22.07.15 21:22:07) 
Bu yazdiklarim okunuyor mu bilniyorum ama birincisi ameliyatya elbette yazmamasi iki ameliyat arasina denk gelen sureden bahsediyorum defalarca cevrimici oluyor yazmiyor..ikincisi baska sebebler de var elbet yani ben yazmaya gerek gornenistim ama beni aldatti yani aldatmak sadece cinsel iliski degilse tabii..ve ben affettim.ve son olarak beni hep cok sevdigini soyluyor ama kilo vermem gerektigibi soyluyor ben tus calisiyorum ve veremiyorum hayatimda spor yok cunku..her gun kilolu oldugumdan nefret ettiginden bahsediyor agliyorum aglama kilo ver diyor..neyse veriyorum dun 1 adet yogurt yedim sadece 1 kilo vermisim bugunde 1 adet biskuvi 1 kilo daha vermisim..obez degilim bkim 27 bu gidisle 10 gunde onun istedigi kilodayim..ama nolursunuz bana cocuk bos adam demeyin o gunduz calisiyor aksam geziyor ben internum gunduz it gibi calisip aksam da tusa calismak zorundayim..


  • 00 08  (22.07.15 21:38:35) 
adam pisliğin teki çıktı. uyuşmuyorsunuz demek ki ablacım işte. illa birlikte olmanız gerekmiyor. o seni "artık" beğenmiyor, sen de onu "artık" eskisi kadar sevemiyorsun. rahat verin birbirinize boşverin. tus zamanları zaten çok sıkıntılı, stresli zamanlar. bi de böyle şeylerle ne yoruyorsun kafanı?


  • ufukcel  (22.07.15 21:41:03) 
ooo olaylar değişti şimdi. aldattı dediğin başkasıyla buluştuysa bu saatten sonra ilişkiye devam ediyorsan bu kız benden iyisini bulamaz diye bırakamıyor beni diye düşünmüştür herif. her boku yapar sonra. öyle seni fiziksel olarak beğenmediğini hissettirmeler filan. ayrıl gitsin daha yaşın küçük, kalsın sik gibi pezevenk, götü kalkmış onun.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (22.07.15 21:53:46) 
22 yasinda nasil intern oluyon amk ?


  • jugador  (22.07.15 21:58:49) 
Aldatma ve kilo olayi olmasa bekle biraz duzelir derdim de cocuk ilgisini kaybetmis sana da soylemeye cesareti yok. Ara falan vermeye gerek yok kafanda bitir sonra direkt ayrıl gitsin. Yasin kucuk daha ne doktorlar muhendisler cikar karsina. Ilerki iliskilerinde de seni aramayan değer vermeyen adamlarla vakit harcama.


  • passive aggressive  (22.07.15 22:07:47) 
ilişkin bitmiş. hiç acı çekme ve bas götüne tekmeyi. gitsin başkalarını sevsin. sen daha huzurlu olursun ona olan aşkın bittikten sonra.


  • sen git ben geliyorum  (22.07.15 22:58:58) 
ablacım tus diyorsun sonra günde 1 bisküvi diyorsun metabolizmayla ilgili hiç mi fikrin yok?
sen önce kendine saygına bi dön bak. kendini aç bırakarak da kilo veremezsin olan zavallı kaslarına olur.

sen kendine saygı duymuyorsun ama karşındaki adamdan saygı bekliyorsun farkında mısın?
  • physcos physcos  (23.07.15 02:26:50) 
22 yaşında intern olan bir dahi var aramızda ve sorduğu soru bu...

hayat çok acımasız :(
  • devilred  (23.07.15 03:13:43) 
92liyim iste ya 23 belki de bu kadar takilinilcagini bilmiyodum dogumgunume daha var diye 22 dedim :\ suan butun internler 92li siz buyudunuz ve kirlendi dunya :\


  • 00 08  (23.07.15 09:14:55) 
ayrılın, çocuk kafasına uyan birisini bulsun.


  • hasansabbah  (23.07.15 09:20:09) 
Miadınız dolmuş.


  • arnold schwarzeneger  (24.07.15 09:09:36) 
Eğer dediğin gibi tıp okumuş kafası çalışan bir insan isen sana bir sorum var:

seni aldatan, fiziksel görünüşüne laf eden, seninle ilgilenmeyen bir adamla neden hala birliktesin? bir erkeğin hayatında olmasına çok mu ihtiyacın var? ailesiyle tanıştırması seni "değerli" mi kılıyor sence? tek kriterin bu mu?

kilo dediğin şey verilir (günde bir yoğurtla ölürsün tabi kilo verilmez). ama kendine güvenin, saygın oluşsun önce.

şu adamı da sepetle bir zahmet eğer dediğin gibi davranıyorsa.
  • pokerface  (24.07.15 11:38:03 ~ 11:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.