[]

bağışçı aranıyor! / bupati

selam duyuru ailesi,

bir yardım mevzusu söz konusu. boğaziçi üniversitesi hayvan hakları topluluğu yani 'bupati' olarak zor bir dönemden geçiyoruz. çiftleşme dönemi sonrası kampüslerimizde kedi nüfusu arttı, bunun üstüne bir de dışarıdan getirilen yavrular oldu ve artık yetişmekte zorlanıyoruz.

kısırlaştırma çalışmalarımız, hasta kedi ve köpek bakımları da bir yandan devam ediyor. fakat şu an besleme noktasında kapasitenin üstüne çıktı hayvan nüfusu ve mama dayanmıyor.

özellikle tatilde akademisyenlerin ve personelin tatile gitmesi üzerine kampüsteki bütün hayvanları biz besledik ve mama stoklarımız tükendi, son 15 kg'lık paketin de yarısından fazlasını dağıttık ve kalanı da birkaç gün içerisinde bitecek.

bu çerçevede okullar tekrar açılana kadar mama stoklarımızı doldurmamız gerek ve bağışa ihtiyacımız var.

yardımcı olmak isterseniz:

www.temizmama.com
www.temizmama.com

mamalarından birini alarak Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs 1.Erkek Yurdu Çevre Kulübü Odası, Beşiktaş İstanbul 34342 adresine kargolattırabilir veya

garanti bankası TR48 0006 2000 3030 0006 6472 07 erhan güngör hesabına bağış yapabilirsiniz.

toplanacak paranın miktarını şeffaf bir şekilde paylaşıp neye harcadığımızı mail olarak ileteceğim.

moderatörlerden ricam bir süre üstte kalması. yardımcı olmak isteyenlere şimdiden çok teşekkürler.


edit: toplam 15 yavru kediye annelik yapmış 'kadın anam' kedimiz adelina ve annesini hiç görmediğimiz öksüz çiko'nun fotoğrafları eklendi :)

edit 2: 22 temmuz itibarıyla ilk bağış geldi, hesapta 25 TL var. gökhan mert y.'ye çok teşekkür ediyoruz! :)

 
ikinci bağış da geldi, yasemin a.'ya çok teşekkürler! :)


  • duseyazar  (23.07.15 13:32:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.