[]

dersane tavsiyesi arıyorum

herkese selam ederim. bu yazıyla ilgilenirseniz çok sevineceğim. 12. sınıf öğrencisiyim ve bu sene ygs-lys sınavına gireceğim. 6-7-8-11. sınıflarda açı dersanesine gittim. 6-7-8'de pek farkında değildim ancak 11. sınıfta gittiğime çok pişman oldum. tm öğrencisiyim. ygs matematiğini kendim hallettim lys matematiğini dönem başında özel ders alarak halletmeyi planlıyorum hedefim ilk 25.000. açıdan memnun kalmama sebebim rehberlikçilerin aşırı ilgisiz olmasıydı öğrenciyle hiç ilgilenmiyorlardı. benimle yakından ilgilenebilecek küçük dersaneler aramaya başladım. daha doğrusu kendim halledebileceğimi düşünüyorum ancak ailem dersanesiz olmaz diyor. tavsiye edebileceğiniz bir dersane var mıdır ? ilgilenirseniz çok sevineceğim.

not: ankarada yaşıyorum.


 
Git Körfez'e. Kim ne derse desin eğitim olayında onlardan iyisi yok maalesef. Kaynaklarını fem al soruları çöz çözemediklerini çözdür. Zaten o kaynakların çözdüğün zaman dershane olayının bi farkını göremeyeceksin. Körfez olmasa da olur yani. Yeter ki fem çöz.


  • westblack  (21.07.15 01:01:09) 
merhaba dostum, şimdi dershane işi şube işi aslında marka işi değil. atıyorum fem dershanesi izmirde iyiyken ankarada berbat olabiliyor. sadece var olan dökümanların ortak olması ortak kaliteyi yaratıyor, yani en kaliteli dökümanı olan dershaneyi önerebiliriz marka olarak. yani sana yardımcı olabilcek birisi başka ildense dökümanı en iyi dershane şu diyebilir.en iyi dershane şu diyemez. o yüzden ankara'da dershaneye gitmiş, birisinin tavsiye vermesi gerekir. izmirde olsan sözel derslerde yardımcı olabilirdim. iyi günler.


  • objektifkompulsif  (21.07.15 01:01:26) 
oldum olası sevemedim dershaneleri keşke kapansaydı bi yandan iyi olacaktı. çocuklar kendini dershaneye gitme zorunluluğunda hissediyor


  • grid  (21.07.15 02:24:10) 
zamanında körfeze'de gittim başka dershanelere de ancak en çok memnun kaldığım final dershanesiydi. cemaatçilerin eğitimi iyi olabilir ancak onların yararı yine kendilerinden olanlara. kendilerinden olmayanın üstüne düşmüyorlar, anlatıp geçiyorlar. ben 1 yıl gittim zamanında, onlara karşı bir şey yapmadım ancak duruşumu da hiç bozmadım. hiçbir maklube ya da sohbet davetlerine katılmadım, onlarda ilgiyi kestiler. final dershanesini çalışan ve ilgili öğrenciyi tutuyor. ben gittim memnun kaldım, karar senin ve ailenin elbet.


  • air  (21.07.15 03:56:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.