[]

Projeksiyon almayi düşünüyoruz ama.

Ps4ümüz var televizyon almak tabi daha mantıklı ama güzel TV'ler çok pahalı. Projeksiyona yöneldik ama sonynin falan kaliteli projeksiyonlari çok pahalı. Yok mu böyle fiyat performans ürünleri güzel. Yoksa illa tv mi alalım?

Televizyon falan izleyen insanlar değiliz uydu bile baglatmayiz muhtemelen ps4 ve film/dizi izlenir.


 
Bende baktım ama işe yarar projeksiyon cihazı iyi para.
Philipsin 4k tv sini aldım 2100 e tv izlemiyorum, işletim sistemi yavaş çalışıyor. Onun dışında film, oyun için süper oldu.

  • rhan  (20.07.15 19:15:11) 
tv ya da projeksiyon fark etmez, ps4 baglayacaksan input lag'i dusuk bir cihaz almaya calis.


  • fortisvita  (20.07.15 19:30:04) 
Ben şunu kullanıyorum evde film izlemelik; www.vatanbilgisayar.com

Kullanım ömrünün uzun olması cezbetti. Bir sorun yaşamadım.
  • scent of a pastrami  (20.07.15 19:40:32) 
bütçe 3 bin vs. üzeri değilse projeksiyon mantıksız. 40 inç civarı w serisi sony tv bakın.


  • mattiadestro  (20.07.15 20:01:03) 
cevaplar için teşekkür ediyorum. projeksiyon olursa japonyadan getireceğim tv olursa burdan almak gerekecek. tv mantıklı olanı saniyorum


  • a darkness coming  (20.07.15 20:30:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.