[]

dengi degilim vol.2

konuyu bilenler var, bilmeyenler icin "onun aski bana ekstra large" bir tiple flortlesiyorum. alkolun etkisiyle 2 3 gun once benden hoslandigini ama aslinda cok cekingen birisi oldugunu soyledi. ben de madem cekingense isleri kolaylastirayim dedim ama nasil davranacagimi gariptir ki bilemiyorum.
dun aksam mesajlastik, ilk mesaji o atmisti. bugun saat 2de sinavinin oldugunu soyledi. benim okulda olacagimi da bildigi icin belki okulda gorusuruz dedi. ben sabahtan beri okuldayim, okuldaki listeden sinava hangi sinifta girecegine bakayim dedim ama o da ne, onun bolumunun bugun sinavi yok? whatsappta da online oldu bana sinavda olacagini soyledigi zaman araliginda.

sinavin 20 dakika sonra bitmesi gerekiyor. ben simdi mesaj atsam mi okulda misin diye? okulda olmadigini, en azindan sinavda olmadigini biliyorum cunku sinav yok. ama bana da programa yanlis bakmisim okulda olmayacagim vs gibi bir sey demedi. of napsam bilemedim.

 
uzun ama, olay soyle basladi www.eksiduyuru.com


  • letheavendangered  (20.07.15 16:12:59) 
ne kadar temiz duygularla ilişkiye girmişsin ama o yalan söylemiş. siktir et will'i.

şaka bi yana, çok düşünüyon. ilişkiniz olursa çok pis darlarsın da sen bu çocuğu. one night stand'e olur diyosan devam et. yoksa forget about it.
  • scent of a pastrami  (20.07.15 16:21:01) 
ya heyecanlandim. cunku hep boyle "o bana bakmaz yeaa" diye dusundugum, hatta dusunemedigim bir tip. hatta hala kendimi onun yaninda goremiyorum ama iste boyle kalbim pir pir.


  • letheavendangered  (20.07.15 16:23:12) 
duyulmasi gerektigi kadar, sinav daha bitmedi. 7 dakika kaldi bitmesine. normalde ben yazmayi dusunmuyordum, sinavi bittiginde gorusmek isterse o yazar diyordum aslinda ama sinav yok la. cok sinir oldum ders calisamiyorum simdi.


  • letheavendangered  (20.07.15 16:24:29) 
will'in amacı belli.


  • telmessus  (20.07.15 16:25:46) 
sor tabii. beklediğin hata. sana o lafları sarhoşluktan mı söyledi yoksa ciddi miydi öğrenmenin tek yolu ayıkken vakit geçirmek.


bu arada dengi değilim deme, aşk insanın gözünü kör eder, en çirkini bile tanrıça gösterir.
  • littlejack  (20.07.15 16:25:46) 
"normalde ben yazmayi dusunmuyordum, sinavi bittiginde gorusmek isterse o yazar diyordum"

çok düşünüyon. sen ugly betty misin gardaş? sen quasimodo musun? çekinenin çocuğu olmaz.
  • scent of a pastrami  (20.07.15 16:26:33) 
will'in amacı belli diyenleri de salla... amaaaan burda herkes insan sarrafı kesiliyor başımıza. kalbinin sesini dinle. iyi şanslar :)


  • littlejack  (20.07.15 16:27:25) 
Bence bu Will flört adamı değil, sevişeceksen de direkt ''sevişelim mi'' de sen de kurtul Will de.

Ama yok aramızda az da olsa romantizm ihtimali var diyorsan, çekinme zira biliyorsun ki ''Avrupa'da kızlar teklif ediyormuş'' afsdad, adam zaten yeterince ilgi görüyordur. Öyle mi yapsam böyle mi yapsam derken iyice kaçar gider, kültür farkı onlar bizim çekingenliğimizi filan anlamaz, ne yap ne et açık ol adama.

Kahve içeceksen , ''nerdesin kahve içelim mi'' de, bi kere iplemezse de bi daha peşine düşme.
  • neferkitty  (20.07.15 16:34:02 ~ 16:34:33) 
kendime hakim olup hicbir sey yapmayacagim. sinavini sormayacagim. gorusmek isteseydi biliyor okulda oldugumu. ya erken gelirdi, ya cikinca yazardi, yapardi bir sey. muhtemelen o gece alkolun etkisiyle bi yakinlasma istegi duydu, belki ben cok tepkisiz davrandim diye yakinlasmadi, belki bi anda alkolun etkisi gecti bisey oldu. tepkisiz de davranmadim aslinda ya. "cekinmene gerek yok ki, cekinmesi gereken biri degilsin" dedim. bunu demeseydim de "sanirim senden hoslaniyorum" diyen adama ya ne deseydim? neyse, simdi yazarsam cok darlamis olabilirim her gun her gun mesajlasma. gerci dun ilk mesaji o atti ama cok da devami gelebilecek bir muhabbetimiz olmadi zaten. birakiyorum ben boylece. cuma gunu barda olacagimi da biliyor. isterse gelir, ki her hafta geldigi icin yine gelecektir.


  • letheavendangered  (20.07.15 16:51:07) 
Bacım sen Almanya'da değil misin? Bu Avrupalı erkekler bizim Türk erkeklerine benzemez bak, öyle taciz edercesine peşinden koşmaz bence adama yanlış mesaj veriyorsun. Sen benden daha iyi biliyorsundur ama onların kültürüne göre üstemelek biraz kabalık olarak kaçıyor, net mesaj vermen lazım.


  • neferkitty  (20.07.15 16:57:19 ~ 16:58:42) 
evet ama isteseydi zaten bir sekilde hemen ise koyulmaz miydi? tanidigim ilk avrupali degil ki bu aslinda hem avrupali hem amerikali. oha pasaport cok saglam. kesinlikle yanlis hamlede bulunmamaliyim dasdafasda


  • letheavendangered  (20.07.15 16:59:02) 
letheavendangered, hemcinsinim ama bu "isteseydi sağ verirdi, sol göstermezdi" tavırları çok "kezbanvari", sorrrriii. Sonunda bu kelimeyi de söylettin bana! :D

Çocuğun ne isteyip istemediği değil, bence öncelikle senin ne isteyip istemediğini bilmen gerekiyor. Diğer duyuruna da baktım, anlattıklarından yorum yaparak söylüyorum: bence sen adamı olduğundan farklı görüyorsun ya da kendine güvenin yok.

Ben olsam ve ilgilenip ilgilenmediğini merak ediyorsam "sınav nasıl geçti?" tarzı bir mesaj atardım. Ne var yani? Türk erkekleri gibi "ay kıza bak mı?!" diyecek. Gayet arkadaşça bir mesaj. Üstelik dün de mesaj yazmış.

Tey Allam!
  • dessy  (20.07.15 17:03:02 ~ 17:03:53) 
ya dessy, haklisin. ama darlamis olmak istemiyorum. isteseydi yazardi diye dusunmem tribal dusunmemden degil. bunaltmak, daha en basindan "bu ne yaa her gun her gun" dedirtmemek icin.

ama zaten mesaj attim asdasd. aynen dedigin gibi sinavin nasildi yazdim.
  • letheavendangered  (20.07.15 17:09:07) 
Ay biz yine randevulastik! *winkwink*
"Sinav"dan sonra atlamis frankfurta gitmis. Peheeyy. Soramadim da sinava girecegin sinifi aradim ama sinavin yokmus ki diye. Belki de ben yanlis baktim.

  • letheavendangered  (20.07.15 20:08:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.