[]

Dengi değilim, ama...!

Çalıştığım barın devamlı müşterilerinden artık aile gibi olan - ki cidden öyle, onlardan biriyle evlenen iş arkaaşım var - gruptan ismine Will idyeceğimiz birisi var. Bu Will, birçok kızın ilk görüşte hayran kalacağı bir tipe sahip, aslında tam anlamıyla "efendi erkek yerine tercih edilen piç" tipi. Kendisini ilk gördüğümde ben de çok beğenmiştim. Benim okuduğum bölümde master yapıyor. Ama sadece sınavlardan, hocalardan konuşurken bile gerizekalı bir iş arkadaşımın adamın yanında "müşterilerle flörtleşme!" diye dalgasına(!) takılmasından dolayı sonraki zamanlarda onunla konuşmaya hep çekindim. her haftasonu gelir bara, çoğu zaman tek başına takılır, onda da ettiğimiz 1-2 cümlelik muhabbetler derslerin dışına çıkmaz zaten. aylar önce telefon numaralarımızı aldık, okulda yalnız olduğumuzda gider birlikte yemek yeriz, sıkıldığımızda haberleşiriz vs diye ama 1-2 whatsapp konuşmasından sonra da hiç görüşmedik bile okulda.

dün akşam geldi, buluşacağı arkadaşı bunu ektiği için geceye kadar tek takıldı yine. benim de shiftimin bitmesine kısa bir süre kalmıştı. "eve falan gitmek istemiyorum, bir yerlere gidip takılmak istiyorum çok sinir oldum" deyince ben de "me tooo!" dedim ve peki o zaman birlikte takılalım diye kararlaştırdık. ama benim shiftim bitene kadar 3-5 arkadaş daha geldi, hep birlikte takıldık. hatta ilk başta "nerde çokluk orda bokluk" sebebiyle nereye gideceğimizi kararlaştıramayınca ikimiz hemen yanaki cluba girdik. orda muhabbet ederken ben film izleyememe, konsantre olamama sorunumdan bahsedince "birlikte izlemyi deneriz, görürsün nasıl zorluyorum izlemeye" dedi. bir de atari oyunlarından bahsedince de "benim evde wii var, sever misin" gibi şeyler de dedi ama lafın sonunu bir yere bağlayamadı. artık ben dedim "bi gün öğretirsin belki oynamayı" vs.

neyse sonra diğerleriyle de birlikt başka bir mekana gittik, orda da hep ikimiz takıldık. ikimiz de öyle club tarzı insan olmadığımız, dans falan edemediğimiz için kalas gibi dikildik muhabbet ettik. ben başka bir mekandan ve cumartesi geceleri güzel müzik yaptıklarından bahsettim, "o zaman yarın akşam yine gelirim, sen çıkana kadar beklerim, gece birlikte oraya gideriz" dedi. tamam dedim, "aa bu şimdi bi 'date' mi" iye takıldı. o an bulunduğumuz mekanda da - devasa bir yerdi - tuvalete vs giderken hep el ele tutuşup gittik güya birbirimizi kaybetmemek için. sabah mekanın kapanmasına yakın bir yerde oturduk, aynen şunları söyledi:

"normalde bunları konuşabilen bir insan değilim, çok çekingenim. ama aklımakini söylemediğim zaman da içimd kalıp rahatsız ediyor. ben aslında "kind of" sendn hoşlanıyorum ama işte bn bunu hiç söylememeliydim tüh" vs diye geveledi. gevelemeleri anlamadım, sonra tüm düşüncelerini tekrar etti. ben de "senin çekingen olabileceğine inanmıyorum ki çekinmeni gerektirecek de bir durum yok" dedim. "ya gerçekten çok utangacım" dedi, sonra diğerleri geldi konu saptı vs.

ben bunları tamamen alkolün etkisine bağlıyorum çünkü ben onun dengi olmadığımı düşünüyorum. yani istese ne kızları tavlar, ne afetlerle takılır. hiçbir zaman dönüp bana bakacağına, benden hoşlanacağına ihtimal veremediğim tiplerden çünkü.

mekandan hp birlikte taksiyle geri döndük. ben başımı onun omzuna koydum, öyle kafa kafaya geldik bütün yolu. sabah evlere dağılırken de bu geceki randevuyu hatırlattı, "gelicem, görüşürüz" vs dedi.

şimdi ben bu gece nasıl davranmalıyım? zaten yaptım ama yine de ipleri daha da elime alıp daha da açıktan açığa yazayım mı? fiziksel yakınlaşma için adım atayım mı? atayımsa ne yapayım? açıkçası kenisiyle ciddi bir şey yaşanacak bir tip değil. ama ben de zaten ciddi bir ilişki vs peşinde değilim. öyle takılalım, gülelim ğlnelim, yeter. open relationship olabilir, hatta hiç bir şey olmayabilir, kimsenin bilmesine de gerek yok vs diye düşünüyorum. ama yine de yakınlaşmak isterim, çok bğeniyorum kendisini.

gece buluşana kadar burayı mümkün olduğunca yakından takip edip önerilerinizi dikkate alacağım.

 
tek amaci sevismek degilse olmuş ki bu iş. burdan fikir falan almadan akişina birakin iste. bildigin date. yalniz oyle ingilizce kelimeler kullanmayin yahu. hic gerek yok. turkce yi bile yirmi kelimeyle konusuyoruz zaten. bu aksam sevismek istemezse olmuş bu iş derim ben.


  • sparkle kiddle  (18.07.15 19:22:25) 
will uçkur davasına düşmüş olaiblir. dikkat et.


  • spina scapula  (18.07.15 19:56:24) 
ya sen piç bi tip demişsin de davranışları hiç öyle gelmedi, yakışıklı ama efendi olmasın o? piç olan şimdiye kadar seni aklına koysa almıştı hani :D

sen yurtdışındaydın galiba öyle hatırlıyorum isim o yüzden will diyaloglar ingilice dimi, bak duruma göre adam çekingense sen adım at bence. (bu arada senin gibi düşünen kızlar yüzünden o tipiyle çok yalnız kalıyor da olabilir, bana öyle geldi)
  • rodriguez2  (18.07.15 20:02:42 ~ 20:03:06) 
adam sana ilgi gösterdi diye yedi paragraf yazı yazmışsın, maazallah bir ilişkiye falan başlasanız sen bu adamı ne darlarsın öff düşününce bile tüylerim diken diken oldu. gel sen yol yakınken geri dön.


  • nxtrls  (18.07.15 20:14:53) 
Olm adam geldi simdi bara da yaninda bi kizla geldi ya la


  • letheavendangered  (18.07.15 21:13:21) 
ne ayakmış peki?


  • iron nick  (18.07.15 22:44:36) 
arada yazdığın yabancı kelimelerden hiç bişi anlamadım. takılacaksan takıl niye detaylı düşünüyorsun ki. zaten senin de niyetin belli.


  • gokhan atestepe  (19.07.15 03:01:01) 
adres ver dövmeye gelelim.ocaktan arkadaşları topluyorum bu bir millet görevidir.


  • high hopes of the sozluk  (19.07.15 03:18:56) 
  • ubi dubium ibi libertas  (19.07.15 04:13:43) 
Kiz normal arkadasi. Hatta benimle ilgili konustular muhtemelen, yanlarindan her gecisimde gulumseyerek suzdu kiz beni hep. Normalden 4 saat daha uzun calismam gerektigi icin bizim is yalan oldu. Gerci 1 saat daha bekleseydi yine takabilirdik ama zaten aksamin 7sinden 2ye kadar durdu, benim tam cikis saatim belli olmadigi icin de diger arkadaslariyla gitti. Ama istese gitmeyebilirdi.


  • letheavendangered  (19.07.15 04:41:00) 
Bir de rodriguez hakli.


  • letheavendangered  (19.07.15 04:43:26) 
adam gel film izleyelim demiş, bizde wii var gel oynayalım demiş, daha ne desin yahu?


  • r_u_h  (20.07.15 11:52:22) 
seviştikten sonra bi daha aramazsa buraya yaz da dalga geçelim.


  • 4Revq  (20.07.15 12:05:48) 
4Revq, is oraya varsa ona da raziyim la :/ bir de yeni duyuru var, bi gelsenize :/


  • letheavendangered  (20.07.15 16:12:32) 
ilki tutunca ikinciyi de okuyayım dedim ama yazmamışsın yeni duyuru? nirde hani?


  • scent of a pastrami  (20.07.15 16:19:08) 
  • letheavendangered  (20.07.15 16:19:50) 
buldum buldum. cevapladım hatta şimdi.


  • scent of a pastrami  (20.07.15 16:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.