[]

Antman

nasıl ? gidilir mi ?




 
Superman Ok, batman tamam, ironman Ok, hulk o da tamam, thor a da eyvallah, captain america Ok, ama antman nedir aq t.şak mı geçiyorlar? Onları izleyen bunu da yer. Neyse süper kahraman filmi izlemek isteyen gidebilir, ben sıcak bakmıyorum.


  • bigbadabum  (20.07.15 12:18:36) 
nerdeyse çocuk filmi gibiydi bence. konunun işlenişi falan aşırı klişeydi. aksiyon tarafında da bilim kurgu tarafında da diğer süper kahraman filmlerinin altındaydı.


  • saçdemeti  (20.07.15 12:27:45) 
Ben çok sevdim. Senaryoda Edgar Wright'ın parmağı olduğu da hissediliyor, o çekse daha da iyi olur muydu bilmiyorum. Zaten Paul Rudd çok sevdiğim bir oyuncu, karaktere de cuk oturmuş.

Not: Superman, Ironman, Thor, Captain America, Avengers, Batman, X-Men (Yeni seri), Wolverine, Guardians of the Galaxy filmlerinin tamamı izlendi.
  • whimsical  (20.07.15 12:32:25) 
Ant-Man için ben de "Ne alaka, niye ona film çekiliyor" diyordum da Avengers'ın en eski üyesiymiş meğer:

"Labeled Earth's Mightiest Heroes, the Avengers originally consisted of Ant-Man, Hulk, Iron Man, Thor, and the Wasp. The original Captain America was discovered, trapped in ice (issue #4), and joined the group after they revived him."

Avengers'ta şimdiye kadar hiç görmeme nedenimiz Edgar Wright'ın senelerdir bu proje üzerinde çalışıyor olmasıymış. Avengers filmlerinden çok daha önceden beri. O yüzden filmi tamamlayıncaya kadar Ant-Man ve Wasp'ın filmlerde gösterilmemesini özellikle istemiş.

Neyse gayet güzel film, önyargılarınızı bırakıp gidin eğlenin. :)

@mdc
Paul Rudd'ı sevmeyen biri varmış diye bayağı şaşırdım. Role Models'ı izle de sev bari.
  • whimsical  (20.07.15 12:47:41 ~ 12:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.