[]

KKK'da çalışan sivil memur

Kara Kuvvetleri Komutanlığında çalışan yoksa TSK'da çalışan herhangi bir sivil memur da olabilir.

Çalışma şartları, amirlerin asker olmasıyla ilgili sorularım var. Bu başlık altında yada özel mesajla cevap verecek olan var mı ?


 
Çok rahatlar bi kere, çalışıyorla çalışmıyor arasındalar. Bi tesisatçı arada bir büyük bi ingiliz anahtarını omzuna stıp bölük içinde bir iki tur atıyordu, maksat çalışıyor gözüksün. Bir diğeri gidip bi yerde saatlerce uyuyup eve uykusunu alıp dinç bir şekilde gidiyordu. Bunlar sivil memurlar. Amirleri asker, araları iyiydi sıkıntı olmuyordu. Birinin 40 gün izni vardı, o yokken yerine ben bakmıştım, yemekhanede ve misafirhanede geleni gideni yani erzak falan excel tablosu tutuyordum, yani çok basit bir iş aslında ama adam izine çıkıyor diye sıçtık zannediyorlardı. Hatta çıkacağım gün komutan biraz daha kalamaz mısın diyordu manyak mıdır nedir :)


  • bigbadabum  (19.07.15 15:23:31) 
teşekkürler hocam.

aslında masabaşı çalışan memurluk için soruyorum. memurlar nette baktığım kadarıyla mobbing olaylarından çok bahsedilmiş. serviste bile 2. sınıf insan muamelesi görülüyor subaylar yüzünden vs denmiş bunları merak ediyorum.
  • akatreil  (19.07.15 15:38:12) 
Askerlik yaptığım yer fabrikaydı. Subay astsubaydan çok sivil memur işçi vardı. Mobbing bence diğer türlü oluyor komutanlar hep şikayetçiydi söz dinlemiyorlar diye işçi abiler 4.30ta işi bırakıp pastaneye doluşuyolardı. Sivil memur hanımlar 2'de iş başı yapıyolardı gayet rahattılar.


  • Mcfly  (19.07.15 15:45:22) 
ben askerliğimi kkk 'ya bağlı bir karargahta yaptım. bol miktarda sivil memur vardı karargahta.

Size şu kadarını söyliyeyim; sivil memurlar adam yerine konulmuyor. eğer orduda askeri okul mezunu değilseniz subay olsanız dahi sizi kendilerinden görmüyorlar, mesela öğretmen subaylar vardı onlara dahi kendilerinden yüksek rütbeli olsalar dahi "komutanım" demeyen tipler vardı.

Bununla birlikte geçenlerde bir haber okudum gazetede sivil memurların statüsü yeniden düzenlenecekmiş. kamudaki a grubu ve b grubu kadrolara benzer yeni bir düzenleme düşünülüyormuş.

Bu yeni tip memur "albay" rütbesine sahip olacakmış ve emir verme yetkisine sahip olacakmış. yalnız sicil verme yetkisi olmayacakmış. Ancak bu tip memurluklar istisnai kadrolar için yani uzmanlık ve tecrübe gerektiren kadrolar için olacak sanırım.

Benim tavsiyem çok çaresiz kalmadıkça bulaşmayın.

Bu tip memurlarla ilgili habere şuradan ulaşabilirsiniz (git: memurunyeri.com
)
  • scheisskopf  (19.07.15 16:08:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.