[]

Online dating(çiftleşme) ve ben

Öncelikle,

Allahım yarabbim iyiki anonimim şükür yarappiim amin.


Hah, ben bir kaç kişiyle bulustum burdan, bulusma bittikten sonra bidaha haber alamadım.5 kişi diyelim, 5 kişi de ne telefonlarıma cevap verdi ne de whatsapp'ta donus yaptı.

Niyelan?

Yorumunuzu bekliyorum. Ama lütfen kalpimi kırmayın yorum yaparken :(

 
@MDC
kalpimi kırdın...:(((

  • anonymice  (17.07.15 23:33:44) 
çok ipleme yazışırken, bir de provokatif mesajlar at. bu onları sana yazmaya teşvik edecektir ;)


  • konf  (17.07.15 23:34:30) 
tipin hoşlarına gitmemiştir. illa bi yakışıklı olacaksın, peşinden koşsunlar.


  • bigbadabum  (17.07.15 23:34:39) 
Bu online dating olayında kullanılan fotoğrafların gerçeği yansıtmaması epey hayal kırıklığı yaratıyor. Olabildiğince gerçekçi fotoğraf kullanmak lazım ve görüşmeden önce kesinlikle kamerada görüşmek lazım. Yoksa hayal kırıklığı yaşama ihtimali daha yüksek.


  • queer animal  (17.07.15 23:52:29) 
Burada civik oldugun icin kizlarin gercek hayatta da civik olmandan sikaetci olacaklarini zannetmiyorum. Geriye tek sey kaliyor, cirkinlik, wgiz kokusu, gobekli olma gibi etkileyici gelmeyen fixiksel ozelliklerden birine ya da birkacina sahipsin. Bunlari duzeltmeye calis.


  • inaniyorsun bari saygi duy  (18.07.15 00:02:54 ~ 00:03:08) 
ilk okuyunca kızsın ve erkeklerle buluştun, buluştuğun erkekler tek gecelik ilişki arıyordu, sen reddedince telefonlara çıkmadılar sandım. ama erkekmişsin.

insanlarla tanışmadaki amacın ne? tek gecelik ilişki, sevgililik vs? bunu internette yazışırken ve yüz yüze görüşürken açık bir şekilde belli ediyor musun? internette başka hikayeler anlatıp reelde görüşünce başka şeyler mi anlatıyorsun?

ya da arkadaşların dediği gibi gerçekçi bir foto koymuyor musun? kendinle ilgili gerçekçi olmayan bilgiler mi veriyorsun?

yazışmalarda kendin ol ve tanışma amacını açıkça anlat.
  • mea maxima culpa  (18.07.15 03:12:27) 
neden arama olmamış. hepsi bu.


  • gokhan atestepe  (19.07.15 03:05:31) 
Naber troll beybi? iyi ya nolsun benden de iyilik. Hayvan gibi şi yabıyosundur kızlara. Yapma.


  • apartman teyze  (19.07.15 03:12:47) 
beğenmemişler. neyini anlamadın?


  • shotgunwoman  (19.07.15 03:13:33) 
paran yoktur panpa
daha düz olayım, fakirsindir

  • evy mudamo  (21.07.15 17:09:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.