[]

WD Mybook Baglanti Problemi

wd mybook'u bilgisayarima bagladiktan sonra bilgisayar aygiti taniyip, drive olarak konumlandiriyor. Bu guzel. Belirli bir sure sonra fakat wd bir anda ucup gidiyor sanki kablo cikarilmiscasina. Sonra geri geliyor, sonra gidiyor vs... Var midir bir onerisi olan? backup alamiyorum bu sacmalik yuzunden...

aktorler:
wd mybook 320 gb siyah / bir kez yere dusmus
hp tx2000 notebook, Vista, A/C fiste kullanim...

 
belirli bi süre sonra sleep mode a geçiyor olması lazım. çözümünü bilmiyorum.


  • cgcore  (18.09.09 12:07:23) 
cozumu ııcn surucuye ters tıklayıp en iyi performansa gore yapılandır dıyınce duzelmesi lazım duzelmıyorsa da yabcek bisi yok.


  • bryan fury  (18.09.09 12:10:15) 
Bire bir aynı aletle aynı sorunu yaşadım. Son seferde içindeki bütün dosyalar uçtu, bomboş açıldı. 2 gün dosyaları kurtarmakla geçti. WD’nin hata tanımlama düzeltme programıyla tarattım, hiçbir sorun çıkmadı. Ayrıca nedenini bilemiyorum bazı bilgisayarlara talkınca sorunsuz çalışıyordu. Ben HD’yi Medyamarkt’tan almıştım. İade yaptım. Sorun yoktur diye geri geldi. Hemen tekrar verdim. İkincide yenisiyle değiştirdiler. Şu anda kullanıyorum ve hiçbir problemim yok. Önerim, dosyalarını mutlaka yedekle. Mümkünse yani hâlâ garanti kapsamındaysa hemen servise ver, dönerse yine ver, tamir olursa da yine ver. Yani yenisi gelene kadar servise gönder. Gönderemiyorsan da belki benimkiyle aynı problem değildir, bağlantı kablosunu değiştirip dene.


  • barada0  (18.09.09 12:24:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.