[]

Antalya'da iyi kokoreç yapan temiz yer?

avm içinde ya da şampiyon kokoreç gibi ticarileşmiş yerleri önermeyin lütfen.




 
dünya göz hastanesinin karşısında yolun köşesinde güzel yapan bir yer var.


  • bacardicola  (16.07.15 14:51:48) 
sarampolde var mecit.

gursu'da vatan computer'dan asagi sallan yolun sonundan saga dogru 100-200 mt ilerde bi eleman vardi o da iyiydi.

bir de teknokente gelmeden onceki kavsaktan araba pazarina dogru don sol tarafta lastikcinin yaninda bir yer var.
  • jugador  (16.07.15 15:58:51) 
Jugador +1 konyaaltı eski birebir şimdi carrefour olan kavşaktan denize sallanın, o yolun sonunda kokoreççi hasan usta var. Şu aralar en şyi yer orası. Kokoreççi hilmi der herkes, ama aklınızdan bile geçirmeyin, 5-6 sene önceydi o.


  • hadi hadi  (16.07.15 16:30:01) 
Olur valla. Öncesinde bira içer kokoreçe geçeriz:)


  • hadi hadi  (16.07.15 16:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.