[]

Ssd onerisi lazim.

250-512 gb kapasite araliginda uygun fiyatli ssd onerebilir misiniz?
tesekkurler.



 
samsung 850 evo 250gb liğini kullanıyorum kebap.

daha ucuzlarını da alabilirsin. en kötü ssd ile en iyi ssd arasındaki farkı normal kullanıcı kolay kolay hissetmez bile iş laptobumda 128 gb 4 senelik ocz vertex 4 var. eskiden kendi pc'imde kullanırdım onu. ikisi arasında görebildiğim tek fark windows un 1 saniye daha hızlı açılması.
  • washe  (16.07.15 15:07:34) 
kingston v300 dışında herhangi bir marka model tercih edilebilir. silikon power iyi diyorlar. en iyisi Samsung gerçi.


  • mattiadestro  (16.07.15 15:40:33) 
ayrıca samsung 840 evo serisinden de uzak dur.adamlar iki firmware çıkardı beli düzelmedi. intel güvenilirdir, samsung 850 serisi düzeltmişlerdir umarım. corsair iyidir.


  • elebego  (16.07.15 17:09:38) 
cevaplar için teşekkürler.aklımda samsung 850 evo 250 gb vardı zaten.sanırım onu alacağım.

edit:belirtmiş olduğum ssd'yi aldım.ancak daha kullanma şansım olmadı.gelişmeleri yazacağım.

büdüt:arkadaşlar ssd'ye terfi etme imkanınız varsa hiç durmayın.ben çok memnun kaldım hdd'den ssd'e geçince.(tabii bu fark; alacağınız ssd,şu anki sisteminiz vs. şeylere göre değişkenlik gösterecektir.)
  • umutlarivarolankisi  (16.07.15 22:47:21 ~ 02.09.15 01:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.