[]

Pegasus'ta online check in ücretli mi?

Bilet alırken koltuk seçmek için para istemişti, online check in yaparken koltuk seçebiliyor muyuz? Bunun ücreti var mı? Sitede online check in yaparsak pegasus hesabımıza 3 5 bişeyler verecekleri yazıyor, onlar istiyor mu yazmıyor. Pegasus olunca kıllanıyorum.




 
Ücretli


  • Frederick Co  (16.07.15 01:41:50) 
online check in ücretsiz. ama koltuk seçimi ücretli. bilet aldığında ise tl kazanıyorsun. yeterli tl varsa koltuk seçimini bu paradan düşebiliyorsun. yetmezse üstüne ekleniyor sanırım.


  • sttc  (16.07.15 01:42:44) 
aynen öyle, pegasusla giderken uçuş bileti almıyorsun. sadece içkisiz uçağa giriş kapı parası veriyorsun.


  • cokponcik  (16.07.15 01:47:06 ~ 01:51:34) 
online check in'i sadece online check in bankosuna girebilmek için mi yaptırıcaz?
valizliyiz. ilginçmiş.

  • stereoseyfi  (16.07.15 01:48:03) 
ücretsiz yapabiliyorsun, sen koltuk seçemiyorsun ama o sana otomatik bi koltuk veriyor neresi denk gelirse. Bana bedavaya cam kenarı geldiği oldu, normalde en başta cam kenarı istersen 60 lira mı ne alıyordu galiba.

Sadece online checkin bankosu için değil işte koltuk da veriyor overbooking durumu olmuyor.

edit: niye gereksiz yahu online checkin gişesinde daha az sıra oluyor onun için bile yapılır.
  • rodriguez2  (16.07.15 02:21:25 ~ 02:59:29) 
valizin varsa online check in yaptırmak gereksiz


  • cekilmis gayfe  (16.07.15 02:50:04) 
chrckin üctetsiz, koltuk seçimi paralı.


  • lexicographer  (16.07.15 03:06:51) 
Online check in avantajı, bagajın varsa bile uzun kuyruklar beklemek yerine online check in bakosundan neredeyse sıra beklemeden işlem yapmak oluyor. Ayrıca hesabına 7 Lira puan yüklüyor online check in yapınca.

Koltuk seçimi ücretli ama ben her seferinde cam kenarı alabiliyorum. Şöyle ki, ücretli koltuk seçimi yapmazsan otomatik olarak bir koltuk atıyor sana mesela 13B diyelim, sen bu koltuğu beğenmeyip işlemi bitirmeden sayfadan çıkıyorsun, bir kaç dk sonra 13B koltuğunu başkasına verdiğikten sonra girdiğinde yine otomatik olarak koltuk atıyor ve sırayla değil yani 13C'den devam etmek yerine mesela 11F veriyor, ne güzel cam kenarı deyip alıyorsun :)

Eğer İstanbul'dan bineceksen sırf sıra beklememek/daha az beklemek için yapılabilecek bir şey. Hafta içi en sakin günün en kör saatinde bile deli gibi sıra oluyor çünkü ama online bankosunda en fazla 1 kişi bekledim şimdiye kadar.
  • slayerrr  (16.07.15 03:24:52) 
haci koltuk secme parali. checkin ucretsiz genel olarak.
koltuk icinde baktin istedigin koltuk degil bi yarim saat bi saat sonra tekrar dene degismis oluyor koltuk. oyle oyle cam kenari denk getirebilirsin mesela

  • jedilance  (16.07.15 08:36:00) 
ankara>istanbul>

@slayerrr, @jedilance
süper bilgiler, sağolun.
  • stereoseyfi  (16.07.15 18:38:40) 
söylenenlere ek olarak; tekrar tekrar denemeye kasmayın. bavul da varsa zaten online çek in gereksiz. çek in yaparken rica edin mümkünse cam kenarı verebilir misiniz diye. şu ana kadar bana olmaz diyen çıkmadı :)


  • washe  (16.07.15 18:56:40) 
Teşekkür ederim hepinize =)


  • stereoseyfi  (19.07.15 02:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.