[]

Başvurulan iş yerinin dönmemesi

selamlar,

yaklaşık 3 hafta önce bir yer ile görüştüm, iki hafta içinde döneriz, olmazsa sen ararsın dediler, bir hafta sonra görüştüğüm kişinin linkedin'den bulduğum gmail hesabına mail attım, dönüş yapmadı, bir hafta sonra telefon ile aradım toplantıda dönecek dediler, bir sonraki gün dönmeyince yine aradım yine dönmedi. orada çalışan bir arkadaşım var, mülakata iki kişi girdi(teknik sorular soran eleman ve hr kişisi), teknik soran eleman iyi geçti demiş arkadaşa ama hr'daki kadına bir türlü ulaşamıyorum.

düşüncelerimi iyi yönde tutup bayram öncesi olduğu için arayamıyorlar diyorum ama üst üste aramak da iyi bir şey mi bilemiyorum. en azından olumsuz olsa bile insan döner. dönmeyen ibneler de mevcut olduğu için üstüne gittim bu kadar.

bazıları işini kovalıyorsun güzel intiba diyor, bazıları da çok üsteleme kötü gözükür dioyr, doğru mu yapıyorum sizce?

 
o kadar arama bence olumlu olsa dönerlerdi. artık herkes araya tanıdık koyuyor son anda hop diye başka adamı alıyorlar işe. sırf bu yüzden internetten cv vermiyorum hepsi çağırıyor zaten görüşmeye dönen yok.


  • ergenpezeveng  (14.07.15 02:07:18) 
e arkadaşın ulaşsa ya madem


  • canercuxy  (14.07.15 02:08:00) 
bi kez aradın 2 kez aradın daha ne arıyosun. olumlu olsa dönerlerdi.


  • Mcfly  (14.07.15 02:18:29) 
ama ben burada çalışmak istiyorum onun için soruyorum habire, hem aramazsak sen ara dediler, insan olumsuz olsa bile bir haber verir maille falan. arkadaşım da orada çalışan nihayetinde, benim arayıp ulaşmam daha mantıklı, erken bir saatte arayıp yakalayacağım artık hr'ı.


  • notinhere  (14.07.15 03:55:52) 
Senin kadar naif düşünmüyorlar öyle maalesef. Olumsuz da olsa arayalım da beklemesin gençler demiyorlar. Olacağı varsa görüşmeden yarım saat sonra da dönen oldu, 4. görüşmeyi yaptıktan sonra bir daha dönmeyen de. İş insan kaynaklarında bitiyorsa zorlama boşuna. Başka işe harca enerjini.


  • ufukcel  (14.07.15 06:24:57) 
Çok aramak iyi değil bence de; ama eğer arayacaksan son kez de ki; ben sizden bir dönüş almadan başka yerle görüşmek(yada anlaşmak) istemiyorum. Sizin gibi bir yerde çalışmayı çok isterim. Olumlu yada olumsuz dönerseniz sevinirim de. yüzüne kapat :)


  • garaser  (14.07.15 08:01:44) 
işi kovalamak her zaman iyidir
ayrıca adam olsunlar da bi cevap versinler.
bir de şimdi tatil vakti herkes tatildeyse ölü taklidi yapıyorlardır
  • probiyotik  (14.07.15 08:57:29 ~ 08:58:02) 
görüşmeler hala devam ediyormuş, bayram sonrası cevap vereceklermiş. herkese çok teşekkürler.


  • notinhere  (16.07.15 02:04:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.