[]

Dizüstü soğutucu

Merhaba bu sıcaklarda oyun oynarken kavruluyor gibi geliyor alet yazık. Bir faydası oluyor mu bunların alsam mı ki? Bir de benimki baya baya soldan ısınıyor. Ortada bir tane fan hiç de işe yaramaz gibi geliyor. Teşekkürler.




 
Laptopınızın sol tarafında egzoz işlevi gören içeride dolaşan havanın çıktığı bölüm vardır bu ısınma da kısmi olarak orada toz birikmesinden kaynaklanıyordur. Eğer bilgisayarın garantisi bittiyse açıp içindeki tozu falan temizlerseniz azalacaktır. Cooler meselesine gelince iyi bir cooler alırsanız tabii ki işe yarar. Fanın ortada olması da işlevselliğini etkilemez çünkü laptopınızın altına bakarsanız muhtemelen hava alması için ızgara biçiminde delikler olduğunu görürsünüz o ısınmanı olduğunu söylediğiniz yer de alt taraftan giren havanın içeride dolaştıktan sonra çıktığı noktadır. coolersız kullandığınız laptopı muhtemelen masaya koyduğunuzda altına bişey koymuyorsunuz böyle de hava alımını kısıtlamış oluyorsunuz, cooler ise bu deliklerden içeriye soğuk hava üfleyecek ve soğumayı sağlayacaktır.


  • naberabi  (13.07.15 16:13:29 ~ 16:14:35) 
çok bir numarası yok cidden. cihaz yanacaksa onun üzerinde de yanıyor.


  • eyke  (13.07.15 16:13:33) 
plastik olanlar çöp, alacaksan aleminyum ve büyük bir fanı olanlardan al, hem daha az ses yapar hem ısıyı dağıtıp sıcaklığı 4-5 derece düşürür.

laptop eskiyse bir temizlik yapıp termal macun değiştirmekte epey fark yaratır. yeni ise, garantisi devam ediyorsa, elleme.
  • paulie walnuts  (13.07.15 16:26:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.