[]

pkk ateşkesi bozma gerekçesi

saçma değil mi?

t24.com.tr

"...Türk devleti ise onlarca karakol, askeri amaçlı yol, kültürel soykırım ve askeri amaçlı barajlar yaparak ateşkes koşullarını demokratik siyasal çözüm için değil, yeni bir savaş için ciddi bir hazırlık yapmak ve gerçekleşecek savaşta avantajlı konuma gelmek için kullanmıştır."

karakol, yol inşa etmek? gerçekten? ortadoğu kaynıyor zaten, öyle götü yayıp beklemesi mi lazımdı hazırlıksız bir şekilde? domalsaydık bi de?

 
Kim de ne diye mantık arıyorsun ki?
Olur kendi sınırlarımda yapacağımı sana sorayım. Tövbe tövbe.

  • indescribable  (12.07.15 11:16:56) 
daha önce de güçsüz kaldıklarında ateşkes ilan ettiler, 6 ay sonra toparlandıklarında yol kesip bi otobüs insanı öldürdüler. yani sebep sonuç ilişkisi yok, tutarlı tek davranışları adam ödürmek ve savaşmak. başka güçlerin güttüğü bi avuç teröristi alıp bizim gütmemiz lazım aslında.


  • bigbadabum  (12.07.15 11:25:50) 
bir terör örgütü neden mantıklı bir gerekçeye ihtiyaç duysun ki?


  • nrmnm  (12.07.15 12:12:15) 
tek taraflı bakış açısı bizi çözüme ulaştırmaz, devlet de aylardır o bölgede bir sorun çıkması için kaşıyor

geçtiğimiz bahar aylarında ağrıda köylülerin yaptığı oldukça küçük bir bahar şenliğinin ortasına bile bile küçük bir grup asker helikopterle bırakılmıştı karşılıklı silahlar ateşlenmişti yanlış hatırlamıyorsam yaralananlar da olmuştu ve anaakım medyada pkk askere silah sıktı diye haberleri çıktı, bu olayın hala hangi güvenlik ya da askeri amaçla yapıldığı belli değil

sonrasında hdp mitinglerinde bombalar patladı, insanlar sakat kaldı hayatını kaybetti

bu yüzden pkk ya böyle bir çıkış yapıyor diye kızarken bunu yaptıran nedenlerine de bakmak lazım
  • freebird5406_2  (12.07.15 12:14:38 ~ 12:38:20) 
Pkk lılar konuya bekleniyor.


  • Tears of Devil  (12.07.15 13:23:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.