[]

Askerde Aşırı Eğitim İle Cezalandırma

Böyle bir uygulama mevcut mu? Sivilde olsa mobbing olarak adlandırılabilir belki ama askeriyede belli bir sınırın üzerine çıkmak hiçbir sorun oluşturmuyor mu acaba?

Normalde 5 kere yaptığımız hareketleri 20-25 kere yaptık ve toplam 12 hareket var bu şekilde. Yapabileceklerim neler, tavsiyesi olan?


 
normal uygulamalar bunlar. yat kalk sürün işi saatlerce sürebilir. askeri mahkemelere başvurabilirsin.


  • bigbadabum  (06.07.15 23:27:08) 
olusturmuyor?


  • bryan fury  (06.07.15 23:38:15) 
Hiçbir işe yaramaz. Bir atış talimini 2.5 saat yaptığımı biliyorum. Sadece günlük 8 saatin üzerinde nöbet tutuyorsan o ciddi bir durum oluşturuyor. Fazla talim suç oluşturmaz.


  • theodor  (06.07.15 23:42:04) 
20-25 kere yapmanıza sebep durum muhtemelen 30gun hapis vs gibi bısey oldugundan bence ucuz kurtulmussunuzdur.


  • bryan fury  (06.07.15 23:45:41) 
bryan fury +1

askeriyede kitapta yazılan bütün kaidelere uygun hareket ettirseler degil 20-25 kere, keske 100 kere aynı hareketleri yapsaydik dersin. askeriye icin cok normal seyler bunlar, kafa yormaya degmez.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (06.07.15 23:49:18) 
kilis'te -ağustos ayında- saatlerce tüfek omza, selam dur, esas duruş vs. yaptığımı bilirim. ki ben gececiydim, 19-07 görevinden çıkıp sabah içtimasında girdiğimde olmuştu bu. gececilere bile acımadı herif. bir de arada yanlış komutlar veriyor ki (selam durmuşken sağa dön gibi) birileri komutu uygulayınca iyice siksin bizi. cezayı almamızı sağlayan askere ve komutana küfretmekten başka pek bir şey yapamadık tabii.

yalnız protesto yürüyüşü çok iyiymiş :D
  • infernal majesty  (06.07.15 23:50:05) 
@bryan fury Yok sadece uzman çavuş bizim yüzümüzden karakol komutanından laf işitmiş, sebep bu.

@cosmicstring Ta kendisi tüfeksiz hareketlerin. Oruç olamama rağmen yaptım hepsini ama size her gün böyle bundan sonra pezevenkler, sizi sikeceğim şeklindeki tehditleri beni asıl rahatsız eden. Dışarıda kimin kimi sikeceğini biliyoruz da susuyoruz işte.
  • chicha  (06.07.15 23:52:37) 
küfür yasaklandı epeydir bildigim kadarıyla. sahit olmaya götü yiyen bi kac kisi toplayabilirsen mahkemeye tasıyabilirsin. askerliginin geri kalanında diger rütbelilerin gözünün onunde olmak kaydıyla tabi.


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (06.07.15 23:57:25) 
eğitimde merhamet vatana ihanet diye tempo tutturulan,süründürmenin ceza olmasından dolayı alçak sürünme eğitimi adı altında süründürülen yerdir askerlik.


  • essoist  (07.07.15 00:24:37) 
(bkz: fırsat eğitimi) teşvik bile edilir. askerlikte eğitim esas. olay şu doğru yapamıyor demek ki hata var doğru yapıncaya kadar tekrar.

"eğitim de merhamet vatana ihanet"
  • mr fusion  (07.07.15 01:00:06) 
Askeri mahkemeye ver diyen çıkmış lan. Sikerler kamil, adamın götünden kan alırlar. Lafını bile etme cehenneme çevirirler hayatını. Hala askerliği pembe görenler varmış demekki.


  • Tears of Devil  (07.07.15 06:39:46) 
müdürüm orası askerlik. isterse size bir kamyon dolduracak kadar toprak kazdırır, daha sonra beğenmedim der ve o çukuru kapattırır.

ha isterseniz başınızda eğitim komutanına yaptığının çok yanlış bir şey olduğunu ve böyle devam ederse kalbinizin kırılacağından bahsedin. belki ikna olur.
  • galahad  (07.07.15 08:40:56) 
küfrü şikayet edebilirsin belki. olacaklar da yerine ve komutanına göre son derece değişkenlik gösterebilir.


  • eindaclub  (07.07.15 11:36:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.