[]

Külüstür arabanın kaputunu nasıl acarım acil!!

Şerefsiz sahibine söyledim ilgilenicem dedi ilgilenmemiş koye gitmiş it herif. Şimdi geldim eve kedi hala orda nasıl açarım bu kaputu açılmıyor. Kırabilir miyim bir tarafını. Yöntem var mı.




 
Arabanın marka modelini buraya yazmazsanız zor bu iş. Marka modeli bulduktan sonra internetten kaput kilidinin nerde olduğuna bakarsınız oradan levye gibi bişeyle zorlarsınız.yoksa koca kaputu eğmeye çalışmak anlamsız olur. Kedinin sıkıştığından emin misiniz? Yani kendi tercih etmiyor değil mi ağlıyor mu?


  • prodeq  (06.07.15 23:05:13) 
itfaiyeyi çağırabilirsin. sıkışan hayvanlar için geliyorlar.


  • kuzey li  (06.07.15 23:06:32) 
Araç çok eski 30 yaşında vardır modeli bilmiyorum. Gün boyu orada bağırıp duruyor çıkamıyor.


  • six packsiz  (06.07.15 23:07:16) 
Gelmediler araçlara müdahale edemiyorlarmış.


  • six packsiz  (06.07.15 23:11:41) 
Abi bilmene gerek yok geç arkasına fotoğrafını çek. Önden sağdan soldan da çek garanti olsun buluruz biz.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (06.07.15 23:28:40) 
Çıktı sonunda kendiliğinden.


  • six packsiz  (06.07.15 23:54:43) 
başkasının malına zarar verdiğinin farkında mısın?


  • timmie  (07.07.15 00:02:51) 
''kedi hala orda''yı okumamışım sori. naptın ne durumda kedi?


  • timmie  (07.07.15 00:03:39) 
Çocuklar çıktı dedi hala çıkmamış aq.
Sabah uyandığımda hayvan hala bağırıyordu. Tekrar itfaiyeyi aradım terk edilmiş araç dedim. İşe geldim mecburen. Araç torosmuş.
Başkasının malına zarar veriyorsam veriyorum, zararı neyse karşılarım ama hesabını da sorarım. Ben dediysem eğer araçta kedi var ilgilen diye oda tamam dediyse ve ilgilenmeden köye gittiyse bunda bir şerefsizlik yok mu?
Allah büyük, yolculuğunda işi rast gitmez umarım. Kaza yapmasını istemem ancak arabası arıza yapsa günlerce uğraşsa çok isterim.
  • six packsiz  (07.07.15 08:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.