[]

emzirme danışmanı

emzirmeyle ilgili yabancı hangi kaynağa baksam "bir emzirme danışmanına görünün" diyor. minik bir google araştırması yaptım ama bu ecnebilerin dediği tarzda bişey bulamadım.

bildiğiniz emzirme danışmanı var mı?


 
emzirme danışmanı çocuk malzemeleri satan satış görevlisidir. bunun dışında hiç görmedim.

ayrıca babalar bu işin piridir. en çok babalara soracaksınız.
  • rhan  (06.07.15 17:56:03) 
konu hakkında bilgim yok ama belki yardımcı olur

sbu.saglik.gov.trçsap23.pdf

emzirmedanismanligi.com
  • cokponcik  (06.07.15 17:58:07) 
@konusma

Onlara bebek hemsiresi deniliyor. Birkac gunluk bebekten anliyolar, benim tosun oldu neredeyse 1 aylik. Ben de doktorum, bi ton egitmen hemsireyle calisiyorum ama hicbiri derdime derman olamadi. Daha spesifik sadece emzirmeyle ilgilenen ve saha tecrubeli biri lazim, dumduz sertifikali biri degil :/
  • la noix  (06.07.15 18:14:21) 
maalesef o işler Türkiyede konu komşu, tecrübeli teyze, anane filan ile yürüyor
bizde durum bu mobil.egedesonsoz.com
sen emzirme danışmanından bahsediyorsun hey yavrum hey
  • niye ama  (06.07.15 18:29:16) 
bacım gel bize sor emmiyor mu tosun? bebeler genelde 3 ay civarı emmeycem emmeycem keyif değil mi emmeycem krizine giriyorlar, seninki erken mi girdi? anneler duruma göre çok hırpalandılarsa 6. aya kadar tahammül edip sonra uğraşamıyorlar. benim sabrım çoktur, meme ucumu da eme eme yara yapmadı diyorsan benim annem kardeşimi emzirmek için uykuyla uyanıklık arasına geçmesini bekler, öylece emzirirdi ki memeyi reddedemesin. öyle öyle alıştı 4 yaşına kadar emdi eşşek.


  • mesgul ve huzursuz  (06.07.15 22:45:14) 
bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr

Belki işine yarayabilir , çok faydalı gelmişti bana
  • lilidance  (07.07.15 09:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.