[]

Gergedan böceği bulduk :) (capsli)

Tükenmek üzere, çok pahalı falan demişler de e her yerden çıkmış bu, nasıl tükeniyormuş Türkiye'ye gelip evet arkadaşlar her ilçeye 1 böcek olacak şekilde dağılıyoruz mu demişler :D az önce arkadaşım evinde de bulmuş buyrun bakın capste. Yalan haber mi bu olay? Merak ettiğimizden soruyoruz, böceği bahçeye bıraktılar bile, rus mafyasına satar mıyız gibi bi fikrimiz yok :)




 
Yerli tür olduğu için satışı yasak bu hayvanın. Zaten ömürleri de öyle uzun değil.
Ben yerinizde olsam beslerdim. Doğaya salmak ölümüne sebep olabilir şu son zamanlardaki haberlerden sonra.
Kaldı ki bahsedilen paralar sizin bulduklarınız için değil, boynuzu boyunun birkaç katı uzunluğunda olanlar için. (ki o kadar da değil yine de. maksimum 4-5 bin dolar)
  • Rumble in the Jungle  (06.07.15 15:47:16) 
@rumble bulup geri almışlar, veterinerlik fakültesine götüreceklermiş.


  • ekaterina  (06.07.15 16:54:33) 
@sour van ercişte buldular :)


  • ekaterina  (06.07.15 16:59:44) 
Geçen ki haberde vay anasını bizim eve düşmez ki dediydim :/ daha önceden biliyorum bu keratayı cidden 90 bin dolar civarı ediyor düşünsene balkondan 200 bin TL atlıyor kucağına :(
Satmaya çalışırken göte gelmesin derim, devlete götürürse elinden alıp dımdızlak bırakırlar büyük ihtimal.

  • six packsiz  (06.07.15 17:38:31) 
yalan haber tabi nadir bulunan bişey falan değil 90 bin ettiği de yalan.
kim inanıyor bunlara anlamıyorum

  • losev bagiscisi  (24.07.15 21:19:22) 
neden değerli ki bu hayvan? böcükler para ediyorsa kakalakları satalım?


  • selam  (24.07.15 21:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.