[]

çok soru sormak yanlış bir davranış mı?

arkadaşlar hayatı sorarak ve sorgulayarak öğrenmeye çalışıyorum ama çokça tepki alıyorum ne çok soruyorsun kafa bırakmadın ya da çok konuşuyorsun yeter gibilerinden çıkışlar sizler de soru soran birine ne tepki verirsiniz? ya da sizler de yapıyor musunuZ
z?



 
ağzına vurasım gelir


  • cekilmis gayfe  (05.07.15 14:53:02) 
Şindi sormak var sormak var. Ben de bolca merak eder, sorar sorgularım hiç tepki almadım bugüne kadar. Merak ettiğin konuyu önce kendin düşün, yorumla, elinde muhtemelen akıllı telefon vardır araştır ondan sonra takıldığın noktaları sor derim.


  • jamalbsf  (05.07.15 14:54:31) 
belki de gerçekten boş konuşuyor olabilir misin acaba... yoksa soru sormak sorgulamak iyi bir şey.


  • bigbadabum  (05.07.15 14:55:20 ~ 14:56:11) 
şöyle düşün o insanın da bir hayatı var, bütün hayatı senin sorularını cevaplamak üzerine kurulu değil. çok fazla sorun olabilir ama sorularının cevabını (en azından birçoğunu) kendin araştırarak da öğrenebilirsin, başkalarının zamanını tamamen kendine aitmiş gibi düşünmeyi şımarıkça ve bencilce buluyorum ve bana böyle hissettiriyorlar bazen evet.

doğru yolu jamal'ın dediği gibi önce araştırıp takıldığın yerleri sormak.
  • neseranni  (05.07.15 14:56:01 ~ 14:57:08) 
sorular; "O ZAMAN MAYMUNLAR NEDEN VAR?" şeklinde değilse problem yok bence.


  • kosun lan mevzu var  (05.07.15 14:57:34) 
Ben her şeyi sorarak öğrenmeye çalışan insanları çözüme kolay yoldan ulaşmaya çalışan tembel araştırma yapmaya üşenen biri gibi görüyorum. Buna rağmen bildiğim kadarı ile cevap veririm ama bu kendisi hakkında olan düşüncemi değiştirmez.


  • angelus  (05.07.15 14:58:48) 
guzel bir aliskanlik sakin birakmayin.


  • bir varmis bir yokmus  (05.07.15 15:02:39) 
Ne sordun be yeter


  • gomugomunoo  (05.07.15 15:07:07) 
Çok soru sormak değil, doğru soruyu sormak doğru bir davranış.
Bunun için de sorduğu sorunun yanıtlarını tartıp bir şeyi öğrenmiş olmak gerekiyor.
Çok soru soran insanlardan kimse rahatsız olmaz, eğer argoda kafa açmak denen şeyi yapmıyorlarsa.
  • kalemdefter  (05.07.15 15:08:00) 
'maymunlar neden var' diye sormak ayip degil ayrica, mantikli bir cevabi hakediyor.


  • bir varmis bir yokmus  (05.07.15 17:42:51) 
çok saçma şeyler sorduğun için bu tepkiyi alıyorsunsdur.


  • kuzey li  (05.07.15 18:04:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.