[]

cahilin tatili böyle olur

ey insanlar, sevgilim ile tatile gideceğiz. 1 haftacık bir şey. ama 1,5 yıldır it gibi çalışmaktan hiç kafamızı kaldıramadığımızdan bir türlü napsak netsek bilemedik. 7 güncük tatil güzel değerlensin istiyoruz.
İsteklerimiz sakin olsun kafa dinleyelim, yeşillik olsun ruhumuz ferahlasın, doğa olsun gezelim, deniz olsun yüzelimle sınırlı. öyle oteldir havuzdur itici geliyor. izmir'de yaşarken urlaya filan kaçıyorduk çok güzel oluyordu. şimdi o da yok baya bunaldık. Var mıdır önerisi olan?
Bozcaada dedik çok turist turistmiş. Gökçeada dedik gitme "hiçbir şey yok" dediler. "ne güzel" dedik yok gitme hiçbir şey yok" dediler anlamadık ama vaz geçtik. Vizeye üşendik yurt dışından vazgeçtik. Çok kısıtlayıcı olur dedik turları düşünmedik.
Her türlü önerilerinizi bekliyorum. Sağolun var olun buyrun serbest atışa

 
kaş da olabilir


  • hullabaloo  (05.07.15 10:29:49) 
datça, kaş, fethiye. aracınız varsa bu üçünde de 2şer gün felan kalmalı yapabilirsiniz.


  • gochebe  (05.07.15 11:14:07) 
sizin isteginiz kas. Hic dusunmeyin atlatin gidin


  • oscar  (05.07.15 11:21:19) 
adrasan


  • liriamer  (05.07.15 11:37:45) 
Adrasan +1


  • solenkol  (05.07.15 11:45:46) 
vizesiz gurcistan.

ya da

turkiye icinde amasra
  • halanne  (05.07.15 12:48:03 ~ 16:55:57) 
ben miami'de de yüzdüm ölüdenizde de. ölüdeniz gibi bi doğa harikası görmedim.


  • KidLazer  (05.07.15 13:00:06) 
Olympos


  • manuel mandalina  (05.07.15 13:25:17) 
önce çıralıya gidin 3-4 gün sakince kafa dinleyin, fiyatlar da fena değildir, bir koy yanı da olimpos, bi gece kop kopa geçilebilir.
sonra da 2 saat mesafe olan kaşa gidip, insana eğlenceye doyun. sonra mis gibi dönersiniz bence.

  • red g  (05.07.15 13:47:38) 
Duyduğum bir yer var. Darça tarafında. Adam ufak bir ev yapmış. İki odasını kiraya veriyor, ikişer kişilik odalar. Tarlası bağı bahçesi var. Mutfak ortak, evin mutfağı. Ormanın içinde, havuz falan yok, deniz araçla yarım saat mesafede. Örneğin salata için bahçeye gidip domates biber toplayacaksın, toprakla haşır neşir olacaksın. Böyle bir tatil ister misin?


  • bigbadabum  (05.07.15 14:08:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.