[]

Ektomorf vücut yapısına sahip olan insan (capsli)

Malum üç tür vücut tipi var biri kendiliğinden kaslı böyle biscolata doğanlar, yağlanmaya meyilli olanlar ve de bi pislik tip var ki o da ne yerse yesin kilo alamayanlar. Dar omuz çatılı, zayıf, çok zor kilo alan tiplere malum ektomorf deniyor. En mal genlerin bi araya gelmesiyle oluşan bizler maalesef.

Üstesinden gelen de çok var ama sıkı bi yemek ve sporla aylarını yıllarını vererek durumu kotaranlar. Şimdi ektomorf bi insan şu capsteki gibi olabilir mi??

Bunun için çalışmak mı gerekiyor bu yoksa salt allah vergisi mi?

 
bu ektomorf değil mezomorf olması lazım
ekto bodyciler en seksi bodycilerdir yalnız bence tabi

  • losev bagiscisi  (04.07.15 20:39:11 ~ 20:40:05) 
ekto olan birisi böyle olabilir mi işte sorum, capsteki ekto değil tabi ki :)


  • bana da mi lolo  (04.07.15 20:44:14) 
bilekler o kadar kalın olamaz ama ektocu çok daha seksi olabilir onu diyorum


  • losev bagiscisi  (04.07.15 20:50:51) 
Resimden hiçbir şey anlaşılmıyor, yüzünün yerine direkt en azından anatomik olarak biraz daha belirgin bir resmini koysaydın.


  • neferkitty  (04.07.15 20:54:35) 
Spor yaparsan çok göze batmaz bence 1 aydır spor yapıyorum farkı gördüm açıkçası 67 den 72 kiloya çıktım spora yazıl kısacası


  • Take it away honey  (04.07.15 21:12:18) 
Ektomorf diye yerden yere vurduğun vücut tipine en iyi 2 örnek Brad Pitt ve Michael Jordan'dır..


  • dapda  (04.07.15 21:18:32) 
aslında herkesin vücut tipi farklı. ektomorf ince kemikli, narin, zayıf insanlar için kullanılan bi ifade. pek bi önemi yok yani.

insanların vücut tipi 3 kategoriden oluşmuyor. kan grubu değil bu.
  • sorubankasi  (04.07.15 21:49:03) 
Capsi goremiyorum mobilden girdigimden dolayi ama sunu soyleyeyim ektomorf vucut berbat bir vucut tipi degildir. Endo ve mezoya gore birtakim avantajlari var. Yani su vucut tipi iyidir ya da kotudur denemez her biri kendine gore bazi avantajlarla one cikiyor.

Ornegin ektomorflarin kas yapisi dayanikli, mukavemeti yuksek olur. Ani direncten ziyade biraz daha uzun sureye dayanan direnci var. Mezo veya ekto kadar guc uretemesen de bir isi yaparken yorulmaz onlara gore cok daha zor olur.

Kilo alamamak hem avantaj hem dezavantaj. Genclik yaslarinda kilo almakta zorlanirsin ama ozellikle orta yastan sonra endo ve mezolar kilo vermek icin g.tunu yirtar. Sen zorlanmazsin bile.

Ektonun one ciktigi bir baska alan hacim basinda dusen guc miktari en fazla olan grup olmasi.

Arkadaslar da soylemisler zaten kas yapmasi zordur evet ama yaptigin zaman yag oranin ideal duzeyde ise en estetik vucuda sahip olursun. Genetik gucsuzlugunun de vucut yaparak asmis olursun. Yani hem dayanikli hem de guclu bir vucudun olur. Vucudun da hantal degil cevik olur.

isini bilene benim sahsi gorusum ekto her zaman ondedir.
  • just relax and have sex  (04.07.15 22:26:18) 
Çok yemek ye ağır çalış iyi dinlen, olur. Doğada imkansız diye bir şey yok.


  • angelus  (05.07.15 00:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.