[]

İzmir'den Çeşme'ye nasıl gidilir?

İzmir Bozyaka Hastanesi'nin oralardayız. Yarın sabah Çeşme'ye gidelim diyoruz, günübirlik yüzmeye. Araba yok.

1) Nasıl gidilir? Nereden nereye aktaralım neye binelim?

2) Çeşme'de nerede yüzelim?

Herkese benden tik.

 
2) bence aya yorgi'ye gidin.


  • ekaterina  (03.07.15 01:18:10) 
üçkuyulardan otobüsler kalkıyor. pazar yerinin orada. ordan gidersiniz 15 lira falandı sanırım biletler.
bence ılıcaya gidin.

  • anil  (03.07.15 01:25:16) 
f.altay dan otobüs kalkıyor
aya yorgi güzel

  • fasulyek  (03.07.15 01:25:40) 
Bozyaka'dan Üçkuyular'a varın öncelikle. Çeşme Otobüsüne binin oradan. Alaçatı'da atmayın kendinizi hemen, Ilıca'ya kadar gidin.
Ilıca otobüs terminalinde inin, Sheraton otelinin yerini sorun, yürüme mesafesinde orası. Hemen yanında halka açık kumsal var. Hafta içi olduğundan ana baba günü olmaz güzel güzel denize girersiniz. Suyu sıcak, kumsalı harika. İsterseniz şezlonga veya duşa para veriyorsunuz ama istemezseniz tuzlu da takılabilirsiniz, yazlık yer nihayetinde. Yürüme mesafesinde bir tansaş ve yanında dondurmacı veli usta var, dondurması efsanedir.
Acıkınca yine yürüme mesafesinde kumrucular falan var, güzel bi yengen yersiniz. Dost pide ünlüdür ama dost kazığı atıyor açıkçası, çok önermem. Kumrucu Erol'u sorun, afiyetle yiyin. Şevki görünce hemen mutlulukla koşmayın, adı bilinir ama en dandik kumruyu Şevki yapar, Çeşmeli kimse oradan yemez.
Ilıca'dan sıkılırsanız minibüsler geçiyor, atlarsınız minibüse Alaçatı'ya gidip gezebilirsiniz(Deniz yok orada).Alaçatı'da herşey pahalıdır. Sadece yeldeğirmenlerinin olduğu bölgedeki kumrucular ve dondurmacı veli usta, özsüt gibi yerler uygun fiyattadır, o sokaktan aşağı yürüdükçe fiyat artar. Sadece yürüyeceğim derseniz alaçatı'nın ana sokağında bir yürüyüp sonra hacımemiş mahallesi var, orayı sorun orayı da gezin.
Yine minibüsle Çeşme merkeze giderseniz marinayı gezebilirsiniz.(Marinada deniz var ama girilmiyor). Merkeze gidip marinanın tam tersi istikamette deniz kıyısının sonuna kadar yürürseniz orada da bir halk plajı daha var, oradan da girebilirsiniz. Merkezin içinde Çarşı var, bi numarası yok. Rumeli pastanesinde kavunda dondurma yenebilir. O cidden tadı güzel bir şey.
Ayayorgi'ye giriş pahalı, orası beach clubların toplandığı bir yer. El kol sallanarak girilmez. Arabasız da gidemezsiniz dolmuş falan geçmez.Bence orası direk konu dışı.
  • afush  (03.07.15 10:20:37 ~ 10:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.