[]

gunes lekeleri

az once aynaya bakarken farkettim ki yanaklarimin uzerinde minik minik noktaciklar olusmaya baslamis, cok belli olmuyor ama dikkatli inceleyince var olduklari anlasiliyor. bunlar gunes lekesi mi? oyleyse nasil onune gecilir? gunes kremi de kullaniyorum ama olmuslar iste. bir de bunlari yok etmenin bir yolu yoktur degil mi?


resmen depresyona girdim, uzuldum bunlari gorunce. evet, ne dusundugunuzu biliyorum ama o buton hala aktif degil. tesekkur ederim simdiden herkese.

 
böyle de güzelsin, boşver bacım


  • mrvengeance  (02.07.15 19:27:51) 
Oluşanlar yok olmuyor :( ama güneş kremi kullanmadan çıkma yenileri olmaz en azından. Krem kullanıyormuşsun da görmemişim ilk başta, kaç faktör adı ne acaba korumuyor mu :/ ben bioderma 50+ kullanıyorum 2 yıldır daha önce hiç kullanmadığımdan bir sürü var bende ama yeniler oluşmuyor artık.


  • ekaterina  (02.07.15 19:34:09 ~ 19:36:08) 
Geçmiyorsa güneş lekesidir.
Yok etmenin yolu maalesef yok, ameliyatla operasyonla filan oluyor mu bilemiyorum ama.
Krem sürseniz de oluşabilir, güneş altında fazla kalmamaya dikkat edin; özellikle yüz çok hassas.
Hiç üzülmenize gerek yok, benim yanağımda da kocaman bi' güneş yanığı var kendimi bileli [küçükken uyuyakalmışım güneş altında], yazın özellikle ortaya çıkıyor bu ipneler ama onun dışında dikkat bile çekmiyorlar.
  • o my god they killed kenny  (02.07.15 19:38:19) 
Solante pigmentayı deneyebilirsiniz güneş kremi olarak.


  • gmzo  (02.07.15 20:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.