[]

keyif için avlanan hayvan var mı

insan gibi keyif için avlanan hayvan var mı?




 
bilmem var mı?


  • eksimeksi  (01.07.15 08:03:52) 
Kurt köye indiğinde, ahıra bir şekilde girip koyun keçi ne varsa öldürüp öldürüp atar. Yiyecekse belki biraz yer, diğerlerini telef eder.


  • bigbadabum  (01.07.15 08:09:00) 
hayvanlarda (insan dışındaki) keyif diye bir kavram yok. hala bizde de var olan ve uygarlıkla bastırmaya çalıştığımız ilkel güdüleri var sadece. ihtiyacından fazlasını öldürüyorsa bile birgün onları yiyebileceğini düşünerek ya da kendisi için risk olabileceğini düşünerek öldürüyordur.

bilinçli olarak kötülük yapan tek hayvan, insandır.
  • dahili meddah  (01.07.15 08:14:37) 
köpekler kedilere zarar veriyor ama yediklerine hiç rastlamadım. ki kedilerin köpekler için tehlike arz ettiğini iddia etmek de mümkün değil.


  • siradisi00  (01.07.15 08:19:40) 
@sıradisi; her zaman karşılıklı bir tehlike olmaz zaten. köpeğin kedi için risk oluşturması, kedinin bunu görerek kendini savunmaya (tıslamak,irkilmek ya da kaçmak) çalışması yeterlidir.


  • dahili meddah  (01.07.15 08:27:06) 
yunuslar keyif için öldürüp seks yapıyormuş diye duymuştum.


  • innerbliss  (01.07.15 08:40:54) 
evcil kediler genelde sırf avlanmak için avlanıyorlar. buna keyif denir mi bilmem ama.


  • argent dawn  (01.07.15 08:47:53) 
Sansar azılı bir katildir. Sırf ibneliğine kümese dadanır. Tavuk civciv horoz ne varsa boğar ve bırakır.


  • Rumble in the Jungle  (01.07.15 08:50:59) 
sansar kanla beslenir, boğduğu tavukların çoğunun da kamını emer.


  • dahili meddah  (01.07.15 08:56:28) 
varoluş problemini nasıl açıkladığınızla ilgili olmakla birlikte canlının her hareketinin doğrudan ya da dolaylı bir amacı vardır. evrimle ilgili bir şey bu. açlık ya da tehlikenin güncel olması gerekmez her zaman. eline imkan geçtikçe yiyebileceği şeyleri öldürmeye, mümkünse saklamaya, doğası elveriyorsa sakladıktan sonra da yemeye çalışır. ayılar böyle örneğin. taze et de yiyebiliyorlar, çürümüş et de.


  • dahili meddah  (01.07.15 09:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.