[]

yurtiçi kargonun saçma dağıtım politakası

Cuma sabahı lena siparişi verdim lens marketten adamlar sagolsunlar on bir olmadan kargoya verdiler pakedi. Paket on iki buçukta yola çıkmış bu sabah saat onda ilçede bulunan tek yurtiçi kargo şubesine gelmiş. Cumartesi saat bire kadar açık olan kargo şubesi ne dağıtıma çıkmış ne de arayıp bakın bugün cumartesi dağıtım olmaz isterseniz gelin alın pazartesiye kalmasın demişler. Mal gibi kaldım ortada lensler iki gün daha dayanmaz hayatta. Sinirden kargo şubesini yağmalamayı istiyorum. Siz ne yapardınız benim yerimde olsanız?




 
Kargo şubeleri böyle şeyler yapıyor ve genelde telefonları da açmıyorlar, o yüzden acil bir şey aldığım zaman peşine düşüyorum adım adım takip ediyorum zamanında almak istiyorsam. Şu durumda yapacak bir şey yok sakin olup pazartesiyi bekleyin, gözlüğünüz varsa onunla 1 gün idare edebilirsiniz, lens kullananların genelde gözlüğü de oluyor ona istinaden söyledim.


  • ekaterina  (27.06.15 17:53:33) 
şirket 11'de vermemiş olabilir bazıları verdik diye topu kargo şirketine atıyor.
cmt 10'da gelen kargoyu dağıtmamaları şaşırcak bi olay değil. Ellernde cuma akşamında gelen kargolar vardır onlar önceliklidir. Hatta yoğunluk fazlaysa onları sabah dağıtıma çıkartıp anca 12'de falan gelmişlerdir dağıtımdan e 12'den sonra da sizin kargonuzu teslim etmelerini beklemeyin bence.

Gider kargomu alırdım acelem varsa
  • Mcfly  (27.06.15 17:56:47) 
İşin kötü yanı da o. Siparişi verdim diye gözlüğü yazlığa almadım lensim olmazsa evde lazım olur diye. Tek bu olsa bir şey demeyeceğim bu şerefsizler geçen yaz kuryemiz yok bir hafta kadar gelmeyecek diyip on beş kiloluk mamayı kilometrelerce yürüttü bana. Ertesi gün bir baktım her zamanki dağıtım yapan kurye şubede fink atıyor.


  • Atimi  (27.06.15 17:57:30) 
@mcfly şirketin on birde teslim ettiğine eminim her zaman aynı saate ediyorlar zaten. Seferihisar da oturuyorum ve öyle yoğunluk da olmuyor zaten. Genelde ben de kargomu gider alırım önemli ise asıl kızdığım bunlar bir iki saat öncesinde hicbir bilgi yoktu kargo takipte resmen dükkanı kapatmadan önce girmişler saat ikide gözüküyor ama saat bire kadar çalışma saati o nasıl oluyor?


  • Atimi  (27.06.15 18:00:06) 
1'de dükkanı kapatıyolar mesai kalanlar oluyo onlar girmiştir.


  • Mcfly  (27.06.15 18:02:04) 
Cumartesileri dağıtım olmuyor, eskiden oluyordu ama ptt rekabet edemediği gerekçesiyle şikayet etmişti sanırım bu yüzden cumartesileri şube olarak çalışıyor sadece.


  • atom karincanin torunu  (27.06.15 18:17:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.