[]

printer

bakıyorum.

macbook pro (yeni çıkan değil) ile uyum sorunu yaşamayacağım, 100 liraya kadar, prezentabl:))

amaç sadece yazı/makale çıkarmak için. yani siyah beyaz yeter. sayfa yapısıyla istediğim gibi oynayabilirsem daha güzel olur.

öneriniz var mıdır ?

iyi akşamlar..

 
ya 100 tl lik basit bir şey alma bence çünkü 100 tl ye lazer yazıcı yok ve püskürtmeliler için başta yazıcı fiyatı iyi ama 120-150 sayfa sonra bitiyor ve kartuş fiyatları el yakıyor. Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim; 1000 sayfa yazma kapasitesi var, kartuş bitince de 80-100 arası bulunuyor. www.teknosa.com

yalnız ben de macbookla kullanıyorum ama benimki 2014 mid modeli, seninki ne kadar eski uyumluluk sorunu olur mu bilemiyorum.
  • ekaterina  (26.06.15 20:59:12) 
2014 mid benim mac de.

bende samsung ML-???? serisinden bir printer vardı. Bir süre sonra macbook'u tanımamaya başladı ve çözemedim. şu an o printer burda. görünüş kusursuz ama bir sakatlık var tanımıyor.

bu da mesela 100'lerce sayfa sonra kartuşu bitmişti. yine böyle bir şey arıyorum.

dediğini göz önünde bulunduracağım.

teşekkürler.
  • EasyTiger  (26.06.15 21:05:11) 
Marka model tevsiye etmeyeceğim ama ethernet(network) desteklemesinde sonsuz fayda var. Hatta eğer modemin yanına koyamayacaksanız wi-fi destekli birşey tavsiye ederim.


  • zombi  (26.06.15 21:18:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.