[]

Game Of Thrones ve Ejderha mevzusu nedir?

hiç izlemediğim için bilmiyorum.

şimdi resimdeki abla ejderha mı bekliyor?
ejderhaları mı eğitiyor?

nedir mevzu?

 
ejderhalarin anasi o.


  • nawres  (23.06.15 16:14:43) 
@nawres ejderhalar geldi, gelecek, ne zaman gelecek diye bir muhabbet vardı o ne?


  • livaneli kadir  (23.06.15 16:16:24) 
Vatandaş ejderha görmeye aç. Ne yapsınlar.Bunlar yumurtadan çıkınca heyecan geldi. Her yeni bölümde acaba ejderler de görünecek mi diye bekler olduk.


  • battal gemalmaz  (23.06.15 16:18:13) 
üç tane yumurtası vardı (hatun yumurtlamıyor yumurtalar onun sadece) onlardan ejderha çıktı sonra büyüdüler serpildiler falan. onların anası işte bu. muhtemelen ileride herkesi sikertecekler. millet o anı bekliyor.


  • sir gawain  (23.06.15 16:29:56 ~ 16:30:26) 
bi ara ejdarha yoktu, sadece yumurtası vardı. o yumurtalardan ejdarha çıkacak mı, ne zaman çıkacak. çıktı ne zaman büyüyecek, büyüdü ne zaman ortalığı yakıp kavuradak gibi düşünceler içerisinde olduk sürekli.


  • hb  (23.06.15 16:34:11) 
resimdeki abla ejderhaların anası da, ejderhalardan bihaber. eğitmesi filan hak getire, ejderin sırtına bi bindi 10 km ileride alakasız bi dağın tepesinde inebildi ancak. öyle bişe işte.


  • eindaclub  (23.06.15 16:52:29) 
Bir de ekleme yapalım dizide son ejderhaların uzun yıllardır gözükmediği, artık ejderha soyununun ve dolasıyla ejderhaları ile anılan Targaryen hanedanın sonu geldiği hep alttan alta vurgulanıyordu ki bu kadın yani Daenerys Targaryen işe yaramaz gibi görülen sadece 3 ejder yumurtası ile ateşin ortasına yürüyüp, ejderhaların yumurtasından çıkmasını sağlayasıya kadar. O yüzden ''efsane küllerinden doğdu'' gibi bir heyecan uyandırdı. Sonrası koca bir fosssssss. Annesi ama kontrol edemiyor dragonları.


  • neferkitty  (23.06.15 16:56:46 ~ 16:57:21) 
kocası; bu kadını eltisinin kuzeni ile bunu aldatıyor. bunun üzerine bu abla da 3 adet kiralık ejderha tutuyo. aklı sıra onlarla adamı yakıp kavuracak ama adam bunu önceden haber alıyo ve uzaktan akrabası olan lenistırların yanına kaçıyo. dul kalan kadında gidip kara hisar khaleesinde oturan drago paşa ile evleniyor. ama kocasını ince hastalık verem e kurban verince " ulan sikertirim böyle dünyanın diereğini." diyor ve ecderhaları ile ipek yolunu takip ederek yola koyulur sivas, istanbul, roma üzerinden fas' a geliyor. bu ecderhalar ile duman ediyor ortalığı her yanı yakıp yıkıyo ama hemde nasıl yani. sonrasında bunun babasının eskiden yaverliğini yapmış olan sakkallı hüseyin ali emmiye rastlıyor. adam buna kızım biraz ağırbaşlı ol, dul kadınsın öyle ecderha sırtında bir oyana bir buyana nere gidiyon geliyon? bak dedikodun almış başını gidiyor her önüne gelene veriyo falan filan diye azarlamış. amca baba yarısı muhabbetine girmiş. en son alkollü ecderha kullanmaktan ceza kestiler ehliyetini falan aldılar ama sonrasını bilmiyom. olum çok canım sıkılıyo lan.


  • seyduna6687  (23.06.15 17:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.