[]

insan yaşamının sona ereceğine inanıyor musunuz?

evetse, ne zaman ve nasıl olacağı konusunda bir fikriniz, tahmininiz var mı?
hayırsa, birkaç bin yıl sonrası için ne düşünüyorsunuz?

herşeyin her geçen gün daha kötüye gittiğini düşünen biri olarak, bunun nereye kadar devam edeceğini çok merak ediyorum. birkaç yüzyıl sonra yaşamın devam etme ihtimali ürkütücü değil mi? sadece gördüklerimizden yola çıksak bile, bu şekilde gitmemesi ve bir şekilde patlama noktasına ulaşılması bana çok mantıklı geliyor.

 
bence bulaşıcı bir hastalıktan biticek insanlık, git gide insan yaşamı kısalıyor zaten, hava kirliliği vs derken 30 yaş son nokta olur bi kaç yüzyıl sonra.


  • masa penisi  (23.06.15 12:42:19) 
hastalık çaresi bulunamayan hızlı yayılan ölümcül hastalık, göktaşı vb olmazsa son bulmaz kolay kolay en kötü savaşlarla nüfus azalır ama devam eder.
petrol teknoloji bitse bile bir şekilde hayatta kalır insanoğlu.

  • basond  (23.06.15 12:42:36) 
gezegenimizi terk edecek bilinç ve teknoloji düzeyine ulaşıp ulaşamayacağımız bunu belirleyecek temel nokta. medeni toplumlar daha ilkel toplumların yıkımına uğramazsa şansımız var bence.


  • zgrydn  (23.06.15 12:53:09) 
aksini düşünüyorum bu konuda.
yani, iyimserim gelecek konusunda.
insanlar, daha az tutucu olacaklar; farklılıklarımıza daha anlayışlı bakmayı öğreneceğiz.
gelişen teknik imkanlar, insanların yaşamlarını daha uzatacak.
bir de, dünya dışı gezegenlere dolaşım "standart" hale gelecek.
ah ulan! en çok da bu sonuncusunu göremeyeceğim için yanıyorum. yaşım yetmeyecek bunu görmeye. :(
  • pangea  (23.06.15 13:59:02) 
Kedilerden insanlara bulaşan virüsle insan ırkının çoğu katledilecek,
geriye kalan sınırlı sayıda insan da kedi severek streslerini atamadıkları için
ve insanoğluinsan oldukları için birbirini yok edecek.
Geriye aşık olan çift kalacak, erkek duyuruda 'kadınlar neden böyle' türü duyuru açıp destek bulamadığı için kahrından ölecek.
Özgüven eksikliği dolayısı ile sevgisizlik duyuru; insan önce kendini sevecek. Özgüveni daltaraklıkla karıştırmayacak.
  • sadegazoz  (23.06.15 14:03:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.