[]

Game of thrones sevmeyen bir ben miyim?

3 kere başladım ama 5 6 bölüm izledikten sonra sıkıldım. Dayanıp ilk sezonu bitireyim mi, izlemeyip bir şey kaçırıyor muyum?




 
taş gibi adamları kaçırıyorsun, bol bol erotik sahne kaçıırıyorsun; başka da bir numarası yok dizinin.


  • devilred  (15.06.15 11:41:20) 
ben hiç izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum.

popüler şeyleri izleyememe gibi bir huyum var.
  • livaneli kadir  (15.06.15 11:47:40) 
@ebonni eth atc

terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok.
  • devilred  (15.06.15 11:47:45) 
ilk sezon gayet iyi, 5-6 bölüm sarmadıysa bırak bence. 2 ve 3. sezon daha sıkıcı. demek ki sen sevmiyorsun bu tarz dizileri.


  • dafuq  (15.06.15 11:50:10) 
Sevmediysen rome dizisine alalim seni. Hem iki sezon hem de safi aksiyon sex siddet sahnelerinden cok senaryo ve kurgusuyla ve tarihi gerceklere dayanmasiyla daha izlenesi.


  • halitkin  (15.06.15 11:52:07) 
Tabiki de sevmek zorunda degilsin begenmemis olabilirsin ama kurgusu bu kadar iyi bir yapita haksizlik yapmayalim, emege az saygi.

Cok kaliteli bir kurgusu var ama kitaplari daha iyi , tabi bana gore cok sey kaciriyor olman gercekte kacirdigin anlamina gelmez tamamen zevk meselesi. Bir de ilk sezon diger sezonlara gore daha yavas ve temposuz zaten. Bir sonraki sezonlarda sokaktan adam cevirip sabaha kadar " cok iyiydi yaee" diye sabahlara kadar konusmak istedigim, dumur eden bolumler oldu , heyecan seviyemi epey artiran cinsten. Bu bile bana yeter dfsdaa.

Bir de bunu izlemeyince karakterleri uzerinden donen muhtesem geyikleri kaciriyorsun tabi mesela bir g.o.t seyircisi "lord of the friendzone" ya da "grammar nazi" denilince kimden bahsedildigini cok iyi bilir :p

Fringe'in ilk iki sezonu rezalet ama tas gibi dizi olmasina engel olamadi mesela.

Walter seven qizlar eqlesin.
  • neferkitty  (15.06.15 12:09:08 ~ 12:22:18) 
2.sezonun yarisinda biraktim. Ben cok odaklanmadim cok fazla karakter var. Bir de goruntu olarak karanlık dizileri izleyemiyorum icim sıkılıyor.


  • anneboleyn  (15.06.15 12:16:45) 
herkese her istediğini veren bir dizi . Kaslı taş gibi adamları arzulayanlara taş gibi adamlar , güzel türk kadınında pek bulunmayan kıvrımlı bedenleri isteyenler içinde bir sürü güzel kadın var 160 boylarında 60 kilo olmayan .
entrika oyun içinde oyun isteyenlere entrika ,
hasstir gibisinden anlık şaşkınlık yaşamak isteyenlere hasstirr
fantasy edebiyat sevenlere bi sürü fantastik öğe
detay isteyenlere de bi sürü detay var.
daha ne olsun ?
  • sanrey  (15.06.15 12:53:44) 
Bu diziyi sevmeyen ne izler? Friends fln izler herhalde. Öyle bir ayrım var. Aksiyon fantastik macera turlerinden birini seven bu diziyi de sever.

Hiç biseyi olmasa çok büyük prodüksiyon
  • nucleon  (15.06.15 13:00:34) 
ben de çok sevmiyorum. hbo çekmese izlemem. ilk 20'mde bile değil.

game of'a gelene kadar hem...

yine de hakkını yememek lazım, büyük prodüksiyon. özellikle sezon 5, 8 ve 9'uncu bölümü izledikten sonra, bu dizi kötü demek en hafif tabirle densizlik olur.

fakat en başta söylediğimi yineliyorum. ben de çok sevmiyorum ve sıkılıyorum çokçası.
  • mermize  (15.06.15 13:14:06) 
beğenmiyorum, izlemiyorum


  • dahinnotha  (15.06.15 13:17:06) 
dünyanın açık ara en sıkıcı dizisi.
neymiş ejderha varmış. yıllardır winter is coming diye diye uyutuyorlar.
edit: çok büyük prodüksiyon olması hala çok kötü bir dizi olmasına engel değil.

kaç sezon geçti 1 kez savaş oldu o da kıytırık bir savaş (çok büyük prodüksiyon yaaa)

bir ton karakter var diyaloglar o kadar monoton ki...
  • rakicandir  (15.06.15 13:30:00 ~ 13:32:43) 
sevmediyseniz zorlamayın. en güzel sezonu 1. sezonuydu bana kalırsa. ben dizinin kendisinden çok karakterleri seviyorum. onlara (tyrion, daenerys, jon snow) ne olacağını görmek için izliyorum diyebilirim.

ayriyetten friends'i de çok severim. birini seven diğerini sevmez diye bir şey yok yani. ancak zaten bu dizi sadece aksiyonu, fantastik öğeleri, macerası için izlenen bir dizi değil, en başta stratejileri için izlenen bir dizi. diğer her şey dizinin sosu.

sonuç olarak izleyen de izlemeyen de bir şey kaybetmiyor.
  • whimsical  (15.06.15 13:31:31) 
ekrana kilitlenmekten daha güzel şeyler var hayatta. illa ben ekrana kilitlenip bir şey izleyeceğim diyorsan da kıymetli vaktini ifate etmeden değerlendirebileceğin şeyler izle derim kendime. heidi'yi izlemek, içinde arzu uyandırıcı ve nefsani yanı körükleyen şeyler izlemekten çok daha evla. anime izle, komedi izle, HIMYM izle, friends izle.


  • dahinnotha  (15.06.15 16:57:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.