[]

Yerli yabancı şarkıları nereden indiriyorsunuz?

Bu iş için kullandığım en son program Limewire idi oradan hesap edin yani :) torrent filan takılıyorum ama oradan tek tek bulmak zor illa liste olarak indireceksin. Tek tek istediğiniz parçayı nereden indiriyorsunuz?




 
youtube'tan bir ssite aacılığıyla, youtupe mp3 downloader yaz google'a.


  • dirildimde geldim  (13.06.15 13:44:12) 
  • bir garip seyyah  (13.06.15 13:47:41) 
Youtube amcadan ödünç alıyorum, sonra zaten ses altı üstü, salıyorum gökyüzüne, dönerse onundur, dönmezse zaten hiç onun olmamıştır :)


  • bigbadabum  (13.06.15 13:51:09) 
diskografi için torrent, tek tek şarkı indireceksem mp3 rocket'ı kullanıyorum. youtube'daki videolardan falan alıyor o da zaten çevirmeyle falan hiç uğraşmıyorum. yazıyorum hoop iniyor. akp'den önce yoktu.


  • der meister  (13.06.15 13:59:11) 
Ulozto.net

Ne ararsan var. tek tikla yuksek hizda indirirsin. Filmleri falan buradan indiriyorum artik torrenti biraktim.
  • halitkin  (13.06.15 14:21:42) 
valla ben takıntı sahibi insanım diskografi hariç indirmiyorum. ondan torrent yetiyor bana.


  • ghilleinthemist  (13.06.15 14:27:09) 
iTunes'dan satın alıyorum. Lütfen torrent indirip hırsızlığa karışmayın. iTunes'da, benzer sitelerde sadece şarkı satın alabiliyorsunuz, albümün hepsini almak zorunda değilsiniz. Spotify falan ile satın almadan da dinleyebiliyorsunuz malum. Ne gereği var torrent'a.


  • iamelf  (13.06.15 16:08:43) 
ayda 10 liraya spotify butun bu dertlerden kurtariyor


  • sAINT  (13.06.15 17:26:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.