[]

guzellik sart mi?!!

Guzel olmamak ne buyuk lanetmis:( ideal bir iliski icin kizlardan tek beklenen bu. Neden sizce?
Bugun bir erkek arkadasim, baska bi erkek arkadasina yeni takilmaya basladigi kizin fotosunu gostetirken bilgi de veriyordu. Olm cok salak lan, liseyi bile bitirememis, kiz hayatinda film izlememis bi cagan irmagi taniyor derken kankasi dedi ki olsun olum buna olunur cok guzel kacirma.
Bu mudur yani?
Sevdigim insanin pesimden kosmasi icin guzel mi olmam lazim? Cirkin kizlara niye asik olunmuyor? Cirkin erkeklerle cikan cok guzel kizlar taniyorum ama tam tersine rastlamadim

 
Tam tersi de var, sakin ol.


  • gece pariltisi  (13.06.15 02:02:52) 
Şart değil tabiki sen nasıl ortamlarda takiliyorsun? Voleybolcu taş gibi sevgilim de oldu, 110 kilo sevgilim de oldu. Cevremde de var birsuru örnek böyle. Not erkeğim.


  • sormayageldim  (13.06.15 02:03:13) 
şişman olmasın yeter asdfasdf


  • cekilmis gayfe  (13.06.15 02:05:09) 
güzelsen/yakışıklıysan kusurların görülmeyebiliyor artıyla başlıyorsun. Ayrıca gözüne hoş gelen insanla tanışıyorsun diğer türlü olması için ortak bi ortamda iş-kurs-vs vakit geçirip birbirini tanıman gerekiyor.

cevap: evet güzel olsan peşinden koşma ihtimali çok daha yüksek olurdu. Şimdi yapman gerekense beraber bolca vakit geçirip anlaşıp anlaşamadığınıza bakmak.
  • rodriguez2  (13.06.15 02:09:52) 
"peşinden koşmaları için" güzellik değil ama 36 beden şart anladığım kadarıyla bu devirde.

bi de makyajlı sevmiyorum ığğghh hiç doğal değil filan diye geyik döndürüyorlar ara sıra bu söylediklerine onlar bile inanmıyor sen de inanma.
  • gis  (13.06.15 02:13:34 ~ 02:14:02) 
iki salak gördün diye genelleme yapmak yanlış olur. aslında hoşlanmak güzellik demek değildir, önce bu algıyı ortadan kaldırman lazım. tam tersi, tümden gelim olarak bakarsak, senin hoşlanmaya başladığın hatun/adam sana hoş görünmeye başlar. olayın özü bu aslında. senin verdiğin örnekte adamların kanı kalplerinde değil başka yerlerinde pompalanıyor.


  • bigbadabum  (13.06.15 02:15:04) 
çirkinlikle değil, yapınla alakalı. nasıl olsa çirkinim amaan deyip kendini salarsan, bira göbeği yapıp sakal uzatırsan müstehak.

senin o güzel dediklerinin alıcıları da belli. ayrıca böyle kendi kendine kezban triplere girmeye ne gerek var. git bi elini yüzünü yıka kendine gel.
  • cetoxim  (13.06.15 02:27:00) 
cok haklısın, ne diyim bilmiyorum. ben de bundan cok cektim. mevzu sadece güzellik de degil, illa bakımlı şuh olman lazım. cinsi özelliklerini her ortamda parlatman lazım ki sevilesin.
yukarda yok öyle bişe diyen arkadaslar da cok naif bence, 40 türlü ortama girdim her yerde güzellik para ediyor arkadas. tersini görmedim. ben ki hayatta insanları hiç bişeyine göre ayırt etmeme düsturu içmiş bi insanım öyle de yaklasırım insanlarla ilişkilerime ama tersini göremedim. arkadaslıkta bile güzellik para ediyor.
dedigin gibi erkeklerin hepsine yakını böyle, kadınların da cogu sekilci oldu artık. gecen uzun suredir yalnız olan bi arkadasım isyerinden nisanlanan bi kızın resmini atıyor, yanındaki cocuga baksana ne alaka falan diye.
bi de şöyle bi durum var, cogu insan kendi çekiminden cok etraf ne der diye çirkin birini yanında "taşımak" istemiyor. et pazarı nakliyat.
  • art vandaley  (13.06.15 02:30:09) 
güzellik dediğin şey değer yargısından ibaret. Birine göre değilsen başkasına göre güzelsin. Valla belli bir yaştan sonra da güzellik yerine anlaşabilmeye bakılıyor.Güzel diye tıp okuyan birinin kuaförde çalışan ilkokul mezunu ama çok güzel biriyle sevgili olduğunu görmedim.


  • roe  (13.06.15 02:50:46) 
Malesef ki durum dediğin gibi. Çirkinlerin pek şansı yok karşı cins çirkinlerden başka.

Keşke insanları görünüşlerine göre değerlendirilmeseydi.
  • evrenos gazi  (13.06.15 03:25:31) 
Art vandeley +1


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (13.06.15 03:37:33) 
türkiye'de fark etmez. saçmalama. güzel olmak sadece daha çok kişiyi peşinden koşturur o kadar, sayısal fark yaratır yani.

erkek olarak önemli ama, bakma burdakilere, dışarıda sevgilisiyle gezen cogu erkek en azından 1.75 üstü böyle dizilerde gördüğümüz standart türk erkeği tipine uyuyor. boyun 1.70 ve altıysa veya standart tipe uymuyorsan yüz falan olarak işin zor. kısa boylu erkek olmadığına dua et.
  • fransizkalanadam  (13.06.15 09:54:19 ~ 09:56:38) 
(bkz: #51652759)


  • tirt star  (13.06.15 10:12:32) 
Kızın kendine has bir tarzı varsa, başının etrafında kutsal bir hale varmış gibi görünüyor ve bütün dünya onu çirkin bulsa da ona fena halde aşık olunabiliyor. Hiç önemsememek lazım bu güzellik çirkinlik meselesini.


  • kalemdefter  (13.06.15 10:45:01) 
Varsayalım ki bu hesabı birden fazla kişi kullanıyor ve soru ciddi.

Güzellik dediğin 0-1 değil ki. Bir kişi ya Adriana Lima ya da gudubet olmuyor ki, arası da var bunun.

Hele ki anlattığın durum için Adriana olmamak daha iyi. Senin arkandan salak diyebilen biri sırf güzelliğin için kaç gün senin yanında durur? Keşke az biraz daha çirkin olaymış da, onu o olduğu için isteyen ve arkasından dalga geçmeyen birileriyle olabilseymiş. Sadece güzel olduğum için merak edileceğime, merak edildiğim için güzel görülmeyi tercih ederim.

Ayrıca tek beklenenin güzellik olduğunu kim söyledi. Güzellik ancak çakmak görevi görür; yolun devamında güzellik dediğin araba işlemez, yola katırlarla devam etmek zorunda kalır insan.
  • aychovsky  (13.06.15 10:47:09) 
yukarıdaki çoğu insana katılmıyorum. ayrı bir dünyada mı yaşanılıyor, onu da anlayabilmiş değilim...

güzel olman lazım, evet. erkekte de aynı şey geçerli.

en azından elinin yüzünün ortalama olması lazım, çekici olman lazım toplamında. bir de yukarıda 36 beden denmiş, alakası yok. balık eti diye bir şey yaratmış yüce tanrı.

dolayısıyla yazdığın şeyler doğru. çirkin kızlara da aşık olan vardır, yok değil. ben tamamen kişisel konuştum. olay basit, güzel olan her şeyin dha çok peşinden koşulur.
  • mermize  (13.06.15 12:45:21) 
bu hesabı 50 kişi kullanıyor sanırım. kime cevap vereceğimizi şaşırıyoruz.
yapmayın böyle şeyler.
kadınların çoğu toplum tarafından pompalanan güzellik algılarına erkeklerden daha çok önem veriyor. buna kapılan erkekler de var elbette, ama bence kadınlar kadar değil. eyyorlamam bu kadar.
  • yalnux  (13.06.15 14:41:46) 
Öyle bişey yok tamamen kendini bilmek ve hedef kitleyle alakalı bir de taktik. Örneğin ben kendi yaşıtlarıma, öğrenci tayfasına göre şişman ve çirkin görünürken benden 10 yaş büyük ve başarılı birine süper görünebilirim.
Genç ve çok parası olmayan türk erkekleri zaten güzel/çirkin kız ayırımını çok objektif yapamıyor sunuma önem veriyor daha çok.
Zaten güzel kız saplantısı olan erkeklerin de reelde sevgilileri çok da güzel olmuyor.
  • Mirabel  (13.06.15 18:35:12) 
çok affedersin! en kaba haliyle;

aşk; beyin, bilinç altında, üremeye en yatkın karşı cinsi onaylar ve aşık olursun. dolayısıyla üreme arzusu, erkeğe daha cazip gelen güzelliğidir. bu yüzden önemli. çirkin olan mutlu olamaz mı, neslini devam ettiremez mi? tabi ki de hayır, devam ettirebilir. sadece ilk örnek daha kısa zamanda ve alternatifleri daha fazladır. ikinci örnektekinin daha azdır. bu mutluluğa engel değildir. delikli boncuk yerde kalmaz...kısmet Bağdat'tan gelir...
  • gokhan atestepe  (15.06.15 00:51:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.