[]

Hayvanlar için ambulans var mı?

Bugün akşam okulda yaralı bir köpek gördüm sanırım çarpmışlar eski mi yeni mi pek anlamadım da ama çok zor yürüyordu bi veterinere göstermek istiyorum ama ben çok korkarım yanına bile yaklaşamam arasak gelebilecek ambulans vs var mı? Nasıl oluyor bu işler bi de eski mi yeni mi olmuş bu olay nasıl anlarız, kan vs. Yoktu sadece arka bacakları çok garip duruyordu ve topallayarak geziyordu. Teşekkürler.




 
hangi sehirdeyiz acaba?


  • elxa  (13.06.15 01:40:01) 
Gaziantep


  • ekaterina  (13.06.15 01:40:32) 
saniyorum yoktu orada.

ama belediye ekiplerini cagirabilirsiniz. eger cagirirsaniz durumu bastan sona takip ediniz. etmeyecekseniz hayvanin ortak kaybolmasini, turlu muamelelere maruz kalmasini istemiyorsaniz baska bir yol bulmak lazim, hic aramayin.

bolgenin bagli oldugu belediye ekipleri gelir, hayvani bakimevine goturur. orada tedavisi yapilir. daha sonra aldiklari yere birakirlar ancak tekrar edeyim surec icerisinde bastan sonra surekli aramaniz veya hayvani ziyaret etmeniz en uygunu olacaktir.
  • elxa  (13.06.15 01:44:08) 
İstanbul olsa ibb'nin ve bazı yerel belediyelerin var; mesela Üsküdar'ın. Madem konu açılmış gören görsün. İstanbul'Da bu gibi durumlarda arabamla ulaşıma yardımcı olurum. Çekinmeyin mesaj atın.


  • evrenos gazi  (13.06.15 03:27:32) 
cahide derneginin ambulansi vardi sanirim, bir de veterinerler de gelip arabayla alabiliyorlar eger tedavisini ustleneceginizi soylerseniz.


  • bir varmis bir yokmus  (13.06.15 10:41:40) 
  • bir varmis bir yokmus  (13.06.15 10:41:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.