[]

Ekran kartı. Hangisi?

Selamlar

Temmuz gibi amerikadan gelecek dayımdan ekran kartı isteyeceğim (bedave). geri kalan parçaları da 2500tl gibi bir bütçeyle toplamayı düşünüyorum bir an önce sipariş vermem gerek. intel nvidia chipset düşünüyorum. Hangi ekran kartını istesem? amacım hunharca oyun oynamak.

hardware insanlarından tavsiye bekliyorum

 
Tabii ki en iyisi titan x. O olmaz dersen fiyat vs sebeplerle gtx 980 ti. Ama bak ti olani.


  • floydian  (10.06.15 14:37:25) 
bütçe sınırı?
GTX TITAN X
GTX 980 Ti
GTX 980
GTX 970...
  • ucan spagetticanavari  (10.06.15 14:38:40 ~ 14:38:55) 
bence 980 sli yap. titan xten %12-20 daha iyi fps veriyor. hemde 2k ve 4k da.


  • cetoxim  (10.06.15 17:04:39) 
sli'ın ciddi teknik sorunları olduğu söyleniyor. üstelik, sli'dan her oyunda faydalanılamıyor. yani, oyunun da desteklemesi gerek.
şu durumda, titan x en iyi seçenek.
o da olmassa gtx 980 ti.
şahsen, gtx980ti almayı planlıyorum, "custom" soğutucu modelleri çıkınca piyasaya.
  • pangea  (10.06.15 22:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.