[]

Kredi Kartı Borcunu Bir Batında Ödemek

selam ola duyuru sakinleri.
kullanılarbilir net limitimi yükseltmek için başlıkta belirttiğim işe girişmeyi düşünüyorum; lakin böyle bir şey yaptıktan sonra, hali hazırda ki taksitlerim ne olacak? Yani, ben artık borcumu ödediğim için banka mı ödeme yapacak? Yok yine benim hesanımdan çekilecekse, borcu hemen kapatmanın, kullanılabilir net limiti yükseltmekten başka ne getirisi var?



 
taksitler silinmez, mesela temmuz 500 agustos 500 eylul 500 taksitler varsa sen karta 1500 lira yatırsan bidahaki ayki ekstrendeki 500 çeker kalan 1000 lira +bakiye olarak gozukur


  • t joe  (09.06.15 17:25:22) 
taksit miktarı vakti gelindiği zaman alınır diye biliyorum. örneğin önümüzdeki üç ay için 200'er liradan 600 lira taksit borcun var, sabah da 150 liralık alışveriş yapmıştın. kart limitin de 1000 lira olsun.

bu durumda üç taksitten 600 lira ve sabah harcadığın 150 lira borç olarak görünür, dolayısıyla kullanılabilir net limitin 250 lira olur. dolayısıyla sen 750 liralık borç ödemesi yaparsan, tekrar 1000 liraya ulaşırsın. taksit zamanı geldiğinde kullanılabilir limitin 800'e düşer, ödeme için 200'lük taksit alınır.

tam olarak emin değilim, ufak tefek farklı hesaplar olabilir ama benim bildiğim kadarıyla böyle oluyor bu iş.
  • der meister  (09.06.15 17:29:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.