[]

Yeni evlenen çifte hediye

Akrabalarımdan çok sevdiğim uzaktan kuzenim evlendi, ancak ben düğün şehir dışında olduğundan ve akrabalarımı görmemek için gitmedim. Şimdi incelik olsun diye evlerine bir hediye göndermek istiyorum, sürpriz olsun, bide kart yazarım yanına. Ancak ne alınır bilemedim, evlerini de görmedim.. Ne önerirsiniz?

Hediyeyi kargo ile göndereceğim bu arada..


 
düğün için çok borca harca girdilerse(maddi durumları pek iyi değilse) yakınlığına ve maddi durumuna göre çeyrek veya yarım al.

kuzeninin zevkini biliyorsan evin nasıl dösendiğini biliyorsan hoş bir tablo alabilirsin ama çok riskli bir hediye.

eve çeyiz görmeye annen gitmiştir evde bir eksik görmüş mü? kuzeninin az bir ağzını yokla belki istediği birşey vardır onu al.
  • kuzey li  (08.06.15 23:17:01 ~ 23:20:44) 
Güzel kaliteli bi duvar saati al, yıllarca kullansınlar.


  • bigbadabum  (08.06.15 23:42:26) 
Fırınlarının olduğunu varsayarak pahalıdan ucuza; yağsız kızartma makinası, düdüklü tencere, nevresim takımı bence çok güzel ev hediyeleri olurlar.


  • buraya yalniz uyanmak icin geldim  (08.06.15 23:43:50) 
kahve makinası al. telve falan.
bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler. her gününüz kahveli olsun falan fıstık bir seyler de yazıverirsin.

  • 65 derece  (09.06.15 14:26:58) 
borcam :)

şaka bir yana yeni ev kurdularsa borç harç herşeylerini tamam etmişlerdir. ev eşyası almak olan bir şeyin sayısını arttırabilir. düğüne gitseniz para/altın takardınız e madem şimdi de aynısını yapabilirsiniz.
  • kakao  (09.06.15 14:43:25) 
Kargo ile altın göndermek biraz tuhaf geldi :) bide hatırası olsun falan istedim. nevresim takımı uygun görünüyor şimdilik, teşekkürler :)


  • kronik  (10.06.15 07:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.