[]

Müşahitlik

HDP'den başvuru yaptım.

Pazar gününe kadar yetişir mi?

Yapmam gereken neler vardır?

 
hdp'den yapacağına oy ve ötesinden yapsan eğitime çağırır anlatırlardı bilmen gerekenleri. hem hdp kartı da verirlerdi yine.


  • loser blueser  (05.06.15 00:13:21) 
@loser, herhangi bi partiye verebiliyorlar mı yoksa hdp mni sadece?


  • art vandaley  (05.06.15 00:15:24) 
Oy vereceğim partinin müşahiti olmak istememden daha doğal bir şey yoktur herhalde :)


  • yatagants  (05.06.15 00:16:41) 
yogun olduklari icin geri donus uzayabilir, kaynayabilir.

cumhurbaskanligi secimlerinde demirtas musahidi olmak icin secimden bir gun once bulundugum ilcenin hdp ilce binasina gitmistim, musahit olduguma dair bir kart vermislerdi bir de yapmam gerekeni anlatmislardi ayak ustu, oyle cok bir olayi yok zaten.
  • nawres  (05.06.15 00:44:15) 
oy ve ötesine mhp ve akp müşahit kartı vermedi bu ek bi bilgi olsun


  • sen de git sen de unut  (05.06.15 00:46:54) 
bulunduğun ilçeden sana sms filan gelmesi gerekirdi şimdiye kadar.
istersen ilçe merkezini ara ya da ziyaret et.olmadı merkezi yerlerdeki seçim standlarına söylersen onler bi şekilde sana ulaşır.

eğitimler verildi sen müşahitlik kartını al yarın ve ya cumartesi günü.

internetten de oyveotesi.org sunumu birkaç kez oku yeter.
  • gibicibicis  (05.06.15 02:07:14) 
Ben de HDP'den müşahitlik başvurusu yaptım. İlçe merkezinden SMS attılar ve aradılar, hangi okulda/sandıkta oy kullanacağımı sordular. Müşahitlik eğitimlerinin hangi günler ve nerede olduğunu telefonda öğrendim(ayrıca HDP ilçe google mail gurubundan duyurdular). gittim, katıldım; eğitimler, eğer talep gelirse cumaya kadar devam ediyor. önemli 3-5 ayrıntı var çok bir şey yok eğitimde. iyi tarafı: okul sorumlusuyla tanıştım, pazar sabahı telefonlaşıp beraber gideceğiz. müşahit kartını pazar sabahı okul sorumlusundan alacağım. ayrıca oy ve ötesinin gayet ayrıntılı hazırlanmış videolarını izledim www.youtube.com Bulunduğunuz ilçe HDP şubesini ararsanız size gerekli yönlendirmeyi yaparlar. Nasıl yapılır kısmı için de endişe etmeyin video ve dökümanlar gayet iyi açıklıyor.


  • some devil  (05.06.15 05:18:13) 
@yatagants, bize verilen müşahit kartları arasında HDP de vardı. Eğitimi almak için Oy ve Ötesi önemli, HDP'nin eğitimleri nasıldır, örgütlenmeyi nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Önceden Oy ve Ötesi'ne "zaten yeteri kadar görevlimiz var" deyip müşahit kartı vermemişler diye bir söylenti vardı ama doğru değilmiş sanırım. Bugün HDP da kartı aldık biz.

Bulunduğun ile göre Oy ve Ötesi eğitimlerine katılabilirsin. Sisteme başvurman şart değil, herkes girebiliyor. En azından prosedürü görmüş olursun.

@art vandaley korkma, DP, Anadolu Partisi, CHP ve LDP kartları da dağıttılar bugün bize. HDP almak zorunda değilsin ;) şahsen ben de HDP müşahiti zaten oralarda olur, birimizi uzaklaştırırlar diye LDP müşahiti olarak gireceğim.
  • sevgikusunkanadinda  (05.06.15 05:48:51 ~ 05:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.