[]

aras kargo

Merhaba, bir siteden alisveris yaptim ve iki haftadir aras kargonun keyfini bekliyorum kargoyu getirmeleri icin. Subeye zaten ulasilamiyor. Cagri merkezinden paketin gecen hafta subeye ulastigini, hatta eve gelip bulamadiklarini soylediler. Yok oyle bir sey, imkansiz. Cagri merkezinde daha da sinir etriler. Anket yapmislar. Hoslarina gitmeyen cevap olunca tekrar tekrar yanlis tusladiniz deyip kapatiyor ya var mi boyle bir sey. Ben bu siparisten de sogudum. Beklemek de istemiyorum bugun de gelmezse. Alisveris yaptigim siteye ulasip bu durumdayken iptal edebilir miyim alisverisi? Tesekkurler.




 
aras kargo hep aynı yapıyor,
bana da bir siteden aldığın şeyleri getirecektiler.

takip ediyorum siteden, 2 kere gelmişler yokmuşum evde öyle gözüküyor.
oysa evdeydim tüm gün.

gidip şubeden aldım, bunu ifade ettim.
evde yokmuşsunuz demek diye zırvaladılar.

alışveriş yaptığınız siteye şikayet edin, çalıştıkları kargo firmasını değişsinler.
siteye direk bu konuyu bahsederek de iptal etmek istediğinizi söyleyin bence.
  • livaneli kadir  (01.06.15 13:23:43) 
Simdi alisveris yaptigim siteyle gorustum kargo sirketlerini degistirmelerini de onerdim. Orasi da ayri sacmaladi. Kargo takip numarasi gondermedi, tekrar tekrar istedigim halde. Kozmela.com Tum birikmis sinirimle ve pmsimle ben de subeye gidip cirliycam simdi. Icinde far paleti var iki haftadir ordan oraya giden pakette. Ona bir sey olmussa eger cok yazik olacak kendilerine.


  • Domuz  (01.06.15 13:50:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.