[]

World war z filmini tek beğenmeyen ben miyim?

Aslında bol miktarda spoiler içeriyor ama bilmediğiniz şeyler değil.

Her şey o kadar klişe ki. Yine dünyanın başı dertte, insanlığın devamını tehdit eden bi sorunla karşı karşıyayız. Bu sefer ne? Zombiler. Kim kurtaracak? Amerikalılar. Filmi onlar yapıyor burası normal artık..
Başrole koyalım brad pitt i, gerisi önemli değil, dayamışlar görseli, efekti. Savunmasız yardıma muhtaç kız çocukları, aman paşam b.kunu yiyim gel bizi bi kurtar bu beladan diye yetkililerin brad e yalvarması, bradin sahalara geri dönmesi, dahi çocuğun ölmesi, komutadaki siyahi adam, hepsi çok klasik. Sonra brad kadın askeri kurtarsın, brad tek başına zombi virüsünün kürünü çözsün, brad bunu ilk kendinde deneyip ölümcül risklere girsin, uçak kazasından sağ kurtulsun, kilometrelerce böğründe bıçak yarasıyla yürüsün, insanlığı tek başına kurtarsın. Yazık oldu geçirdiğim zamana. Sizin için de öyle mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

 
zevk meselesi. ben de misal milletin çok beğendiği titanik'i sevmiyorum.


  • yollarbenibekler  (01.06.15 00:19:53) 
  • dedim dedim de kime dedim  (01.06.15 00:28:48) 
"Yazık oldu geçirdiğim zamana" diye düşündüğün bir filmi yermek için bu kadar zaman harcaman ironik olmuş. :)

Vasat bir film. Brad Pitt olmasa, kötü bir aktör olsa senaryodan kurtaramazdı.

Titanik'i seven, beğenen mi varmış? Anneanneler dışında yani.
  • whimsical  (01.06.15 00:30:38) 
@whim,
190 milyon dolar bütçesi varmış, izlediğime göre hiç görmemiş gibi yapamam. Sonuçta bu şekilde bi eleştiriyi de hak ediyor.

  • bigbadabum  (01.06.15 00:41:29) 
@dedim dedim, hahhaha hacı aynen benle aynı şeyleri düşünmüşler, Matrhew fox ta bile aynı tepkiyi verdim. Çok güzel olmuş :))


  • bigbadabum  (01.06.15 00:47:48) 
Orası öyle de, filmin üstünden 2 sene mi ne geçti.


  • whimsical  (01.06.15 00:51:57) 
Ben daha yeni izleme şansına erişebildim :(


  • bigbadabum  (01.06.15 00:55:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.