[]

starbuckstan mug ile kahve alma

selam duyuru,

benim kuzen bana bi mug birakmis. daha once hic almadim, alani da gormedim ama starbucksa bu mugla gidip bana chai tea latte, atima da yem diyebiliyor muyuz?

gorsel: iste o mug

 
alabiliyorsunuz, hatta daha ucuz oluyor standart fiyatin 1 2 lira altinda aliyorsunuz


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (31.05.15 15:31:55) 
@karakter

iste analitik zeka. bu cevapla bizden bir adet el girgiri kazandiniz, musait bi zamaninizda adresinizi verin yollayayim.

@dusunuyorum

tesekkur ederim, cevap gibi cevap.
  • xfestos  (31.05.15 15:33:42 ~ 15:34:18) 
bu mugların boyutu tall'a denk geliyor. en küçük boy. 50 kuruşluk bi indirimleri var. alabiliyorsun kesinlikle :)

edit hatta içinde önceki kahveden yapışanlar varsa sıcak suyla çalkalatabilirsin bile
  • canercuxy  (31.05.15 15:56:37 ~ 15:57:55) 
veriyorlar. mug ı uzatın onlar temizleyip kahveyi veriyorlar sizde afiyetle içiyorsunuz


  • Sskywalkeremre  (31.05.15 15:57:22) 
caner kardesim guzelce aciklamis. aferim caner ben alirken iyi takip etmissin. :D

fakat karribu da ve nero da herhangi bir indirim yapmiyor namissizlar. indirim sadece starbakslarda gecerli. o da dedikleri gibi 50 kurus zaten.
  • ne desem bilemedim  (31.05.15 16:03:44) 
Verirler, hatta çevreyi koruduğunuz için indirim yaparlar.


  • dokuz numara dort yildiz  (31.05.15 16:42:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.