[]

Arkadaşım Ne Yapmaya Çalışıyor?

Bir buçuk senedir tanıdığım ve artık arkadaşımdan da öte olan biri var. Tanıştığımızda erkek arkadaşından ayrılmak üzereydi, sonra başkası girdi hayatına, şimdi yeniden o adamla barıştı.

Buraya kadar sorun yok, sorun şurada: Sen benim en yakınımdaki kişisin, seni çok seviyorum diyen kadın bu adamla barıştıktan sonra bana "şu günden bu güne beni arama ve bana mesaj atma lütfen" gibisinden her buluşacakları vakit öncesi uyarı mesajları atmaya başladı. Adamla tanışmadım ama anlattığı kadarıyla bayağı maço bi tip ve benimle böyle yakın arkadaş olduğunu öğrense bu ayrılık sebebiymiş onun için. Daha geçenlerde telefonu 1 saat meşgul diye kıza demediğini bırakmamış ve ayrılmakla tehdit etmiş.

Arkadaşımı zor durumda bırakmak istemiyorum çünkü ben de onu seviyorum ama bir yandan da sessiz kalmak zorunda olmak falan epey rahatsız ediyor ve kendisinden soğutuyor ister istemez.

Bu durumda ne yapmalı, siz olsanız nasıl hareket ederdiniz?

 
sen erkek misin? yahu şu ilişki duyurularına cinsiyetlerinizi de yazın, dallas gibi çözmeye çalışmayalım.
saygıyla karşılarım. herkesin popisi kendine.

  • bigbadabum  (31.05.15 14:10:21) 
mutluluklar dileyip yol ver. adamdan yakında ayrılacak. ayrıldıktan sonra yine sana gelip arkadaş olmak isteyecek. özür falan dileyecek. esas o zaman ne yapacaksın, onu düşün ve karar ver.


  • m murphy  (31.05.15 14:11:34) 
Mobilim düzenleyemiyorum: Erkeğim evet.


  • chicha  (31.05.15 14:15:20) 
Bence yakın arkadaşı isen, ybiraz uzak dur, yani ihtiyacı olduğu zaman yanında ol. İnsanlar asikken doğru dusunemiyor bence, ayrıldığı zaman yine eskisi gibi olursunuz, ki böyle bi ilişki eninde sonunda biter. Sırtını dönme ve başı sıkıştığı zaman senin orada olduğunu bilsin. Tabi samimiyetinden ve sevgisinden eminsen. Kadınım.


  • yahveyire  (31.05.15 14:19:10) 
kız seni istediği zaman kullanılabilecek bi meriç olarak düşünmüş bence.


  • scent of a pastrami  (31.05.15 14:22:09) 
keywords: friendzone, meriç


  • liriamer  (31.05.15 14:24:44) 
4s burada da işliyor gibi geldi bana. arkana bakmadan kaç bence hayır gelmez sana o kızdan hiçbir anlamda. en fazla ağlayacağı zaman avutacak kişi olursun.


  • aksimetre  (31.05.15 14:26:32) 
kızdan dost olmaz(arkadaş demiyorum) sevgilileri olunca otomatikman modları değişebiliyor çopunun(kimi zaman haklı olarak) seninkisi abartmış biraz. sende arkadaşı olmadığı için tek kişiye bağlanmış acıklı arkadaş grubundansın.

samimiyet düzeyini azalt, sonrasında da aynı seviyede sürdür
  • efrasiyab87  (31.05.15 14:41:14) 
Ya yakında ayrılırlar ya da bu işin sonu aile içi şiddete kadar ilerler. İki türlü de size bir faydası dokunmaz bu hanımın, hatta zararı dokunabilir uzun vadede. Ya kendisini umursamamayı öğrenin, doğru dürüst soğuyun kendisinden, ya da yapamıyorsanız ilişkinizi bitirin derim.


  • stormborn  (31.05.15 15:06:11) 
arkadaşın buldumcuğun teki olmuş, neyin ne olduğunu fark edemiyor kusura bakma ama Kezban dediğimiz kızlar böyleleri oluyor, çaktırmadan hayatından çık ve çıkar sevgilisinden ayrılmadan fark etmeyecektir bile.


  • limoncello  (31.05.15 15:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.