[]

Yoruldunuz mu?

27 yaşında, Ankara'da yaşayan insanım. Elim yüzüm düzgün sayılabilir ve artık sıkıldım ya.

Önceden kızlarla konuşurdum, zaman ayırırdım, gece/gündüz farketmeksizin mesaj atardım ama artık bunları yapmak içimden gelmiyor. Onlardan bekliyorum artık her şeyi. Onlar çağırsın, onlar şunu şunu yapalım desin ... İş, eve gelince dışarıdan iş derken çok çalışmaya başladım. Her ay yurtdışına çıkıyorum kafa dağıtmak için, geziyorum, yürüyorum ama hepsi yalnız. Değişik bi' duruma geldi işler.

Nasıl evleneceğimi bile bilmiyorum, hani ortam yok diyelim. Sizde de bu durum oluştu mu? Sıkıldınız mı hiç her şeyden?

 
Annene beni ever de


  • six packsiz  (31.05.15 11:44:39) 
Evet.

Beyimize hatun yönlendirin!
  • bigbadabum  (31.05.15 12:00:05) 
evlenme zamanın gelmişte geçiyor


  • efrasiyab87  (31.05.15 12:49:19) 
Evlenip yakma kendini 35 e kadar takıl iste, çok ararsın bu zamanları.


  • redeath  (31.05.15 12:51:46) 
evlenmek zorunda değilsin ki. kadınlarla bu amaç dışında iletişime geçmiyor musun sonuçta. onlardan biri ile olur olacağı varsa. yoksa da siktret.


  • m murphy  (31.05.15 12:54:21) 
en azından önceden olmuş, hiç olmayabilirdi. her zaman demişimdir hayat yalnız ve sevgilisiz geçmiyor sıkılman normal. birilerini bulman lazım, en azından ilgi görüyormuşsun buda bir şey.


  • fransizkalanadam  (31.05.15 13:10:21) 
bende sıkıldım. oluyor yani. kimseyle tanışmak istemiyorum bir süre. çok sıkıyor gerçekten. kızlarımız kendilerini o kadar kapatıyorki kılı kırk yarmak zorunda kalıyoruz. böyle olmasında bizde suçluyuz aslında burası ayrı bir konu. neyse biraz kafanı dinle ki zaten dinliyorsun yazdığına göre. zaman da ayırıyorsun. kız meselelerini hayatının odağına koymayı bırakırsan, akışa bırakırsan birşeyler olur.


  • false pretension  (31.05.15 13:56:27) 
Herkesin evlenmesi gerekmiyor. Mutluluğun tek kaynağı bir ilişki ya da evlilik değildir. 27 de gayet genç bir yaş ayrıca ortalama ömrün 70 yıldan fazla olduğunu hesap edersek. Madem yoruldun bırak bu işleri. Zaten gerçekten seveceğin bir kişi çıkarsa karşına o zaman bir adım atmak istersin.


  • iamelf  (31.05.15 17:00:24) 
yakışıklı olsan böyle sorunların olmazdı ya. sorun tipte bence. çok hoş olsan onlar arardı seni. napalım. erkeklerde böyle bi trip var işte, hep ben aranayım, aman ben iltifat alayım, nazımı çeksin bilmem ne. ondan sonra neden türk erkekleri sevilmiyor. rörörö. asşkjsd.


  • snape i başından beri tanırım  (01.06.15 02:33:14) 
Bu şekilde mesaj gelmez.


  • arnold schwarzeneger  (01.06.15 09:06:44) 
eksi itiraftaki eski sevgililerden ya da sevgili bulamamaktan vs'den yakinan, kadin yazarlara mesaj at :) belki bir seyler cikabilir.


  • ubi dubium ibi libertas  (01.06.15 16:50:25) 
hacı çok net evlen.

şimdi bana laf edecekler başını yakma hede hödö 35'den önce evlenilmez diye de, o başını yakmak istemeyen tayfa her hafta seks yapan partilerden partilere akan tipler. yani belli sen efendi adamsın. doğanda öyle şeyler yok.

bununla beraber tipsiz olma muhabbetine inanmıyorum ben hiç mi gezmiyorsunuz avm'leri kimler yakışıklı amk.

Özetle erkeğin dişil enerjiyle buluşması çok önemli. o sebeple evlilik sucks.
  • gates  (01.06.15 17:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.