[]

HDP'ye oy verecek olanlar

www.youtube.com


Bu video konusunda ne düşünüyorsunuz?

(Ben de HDP'ye barajı geçmesi için oy vermeyi düşünmekte olan birisiyim)

 
merhum Mehmet Ali Birand'ın söylediği, "öcalan birgün meclise girecek" sözünün gerçekleşeceği günü merak ediyorum.


  • cetoxim  (31.05.15 00:09:20) 
kafa karıştırmaya yönelik bir video. belirli bir amaca hizmet ediyor. apo adi bi herif zaten.


  • 2006  (31.05.15 00:12:46) 
@2006

İyi ama S.Demirtaş ve HDP, Apo'dan bağımsız değiller. Bunu bizzat S.Demirtaş söylüyor.
  • raskolnikov2  (31.05.15 00:17:48) 
hdp'ye oy veriyor olmam ile öcalan'ın 16 sene önce söylediği sözler arasında bir bağlantı görmüyorum. o yüzden bu video hakkında bir şey düşünmüyorum çünkü önemsemiyorum.

ekleme: hdpye oy veren herkesin öcalan'ı sevdiğini düşünmeyin. alakası yok. hdp ile hiçbir alakası yoktur tabii ki diyemem, ama hdpye oy vermek demek, öcalanı sevmek ve desteklemek değil. o yüzden umrumda değil bu video
  • ack3000  (31.05.15 00:26:46 ~ 00:27:40) 
hdp'ye oy verecek olanlara değil de direk hdplilere sorsan kafandaki soru işaretlerine daha net cevaplar alırdın belki. hdp'ye oy verecek biri olarak bu video bana hiçbir şey ifade etmiyor. apo benim önderim değildir, olamaz. benim önder kabul ettiğim insanların teorik olarak çok gerisindedir. hdp'nin mecliste olması gerektiğine inandığım için oy vereceğim, hepsi bu.


  • make a wish  (31.05.15 00:27:22) 
normalde hdp'li olmayıo da hdp'ye oy vereceklerin mantığıyla söylüyorum.

hdp'nin barajı geçmesi, akp'nin başkanlık sistemini getirmesinden çok çok çok daha az rahatsız edici, o yüzden zaten herkesin bildiği bu videoların bu şeçim için bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüyorum.

zaten hdp'ye bir şekilde oy verecek herkes, hdp'nin - pkk- öcalan'dan tamamen bağımsız olmadığının farkında, zaten en başta parti bunu inkar etmiyor.

stratejik oy kullanacaksın, bu öcalan-hdp şeysi seni çok rahatsız ediyosa, o oyu vermezsin zaten.
  • wilhelmwasmuss  (31.05.15 00:34:32 ~ 00:38:40) 
arkadaşım ne istiyosunuz bu insanlardan? anlamıyorum gerçekten derdiniz ne yani dağa çıksalar suç siyaset yapsalar suç ne yapsınlar yani? dağada çıkmasınlar siyasette yapmasınlar senin partine oy versinler başka bi isteğin varmı


  • 05  (31.05.15 04:28:35) 
Bu hdp ye oy verecegim ama ocalan i desteklemiyorum, stratejik oy kullaniyorum diyenler; o adamlar meclise girince hep turk partizani davranislarda bulunacaklar, bolucu hicbir faaliyetleri olmayacak cunku onlar kurtlugu degil, turkiyeyi dusunuyor dimi? Sizler beyninizi nerde biraktiniz Allahaskina? Bu adamlar pkk yi veya her ne haltsa benzerlerini guclendirmeye baslayip, olaylar tekrar patlak verdigi zaman bu ulkede olen her bir sehitten siz de sorumlu olacaksiniz soyliyeyim. Oyle egitim sisteminin sonuclari ileriyi gormekten ve analiz etmekten aciz boyle mal bireyler oluyor iste, yapicak bisey yok.


  • balpolen  (31.05.15 09:10:43) 
dün oyumu hdp'ye verdim çünkü denildiği gibi akp den daha az zararlı bu bir. ikincisi Kürt hareketini yalnızca kafası atan bir kurtun terörizme sarmasi olarak görmüyorum. son olarak meclise girmeleri daha yaşanabilir bir Türkiye için gerekli.

normalde CHP ye verirdim çünkü bu seçimde gerçekten hakediyor fakat akpnin guc kaybetmesi, chp nin yuzde 1 oy fazla almasından daha hayatı öneme sahip bu seçimde.
  • no christ requires  (31.05.15 13:09:06) 
denize düşen yılana sarılır hesabı verilecek hdp'ye verilen oyların çoğu. şimdi kimse kimseyi kandırmasın. hdp'nin kemik kitles yine barajı aşamazdı, ben hdp'ye oy vermeyecek birisi olarak hdp'nin bu seçimde barajı rahat geçeceğini düşünüyorum. hdp'ye oy vermeyenler "ille de türk solu" kafalı insanlar olur.


  • periyodik muharrir  (31.05.15 13:34:18) 
hdp'ye oy verecek bir kimseyim.
hdp'den de zerre hoşlanmıyorum. hdp'ye oy verme sebebim ayrıca terör yaratan,teröriste sayın diyen,içinde bilimum gerici yobazların bulunduğu bir parti.iktidarın yalakalarıyla bir araya gelip kakara kikiri yapan,geziye mhp kadar bile olsa destek vermeyen bir partinin şuncacık değeri yok gözümde.
peki neden oy vereceğim?
kaos olsun diye. mhp-akp-chp oy verebileceğim partiler değil.daha önce zorunluluktan chp'ye verdim. her seferinde de küfrede küfrede verdim. bu seçimde hdp her ankette barajı çok rahat geçiyor görünseydi yine vermezdim. fakat hdp'ye vereceğim oy akp'nin başkanlık hayaline karşı duracağını düşündüğüm içindir.yarın syriza gibi sözlerinden geri dönebilirler ve kol kola girip gülüp eğlenmeye başkanlık sistemi için birbirini yalamaya devam edebilirler.O zaman da kandırıldım derim,bir daha da oy vermem.
  • rakicandir  (31.05.15 14:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.