[]

Yalnız Başınıza İçiyor musunuz?

Dışarı çıkıp da yalnız başınıza bi' bara gidip de içiyor musunuz? Birileriyle muhabbete girmeye çalışıyorsanız nasıl yapıyorsunuz? Aklımda deli sorular.




 
Az önce başlığını da açtım. Evet, kendi başıma bir şeyler yapmaktan daha çok keyif alıyorum genelde. Muhabbete girme kısmı ise çok anlık ve ruh halime göre değişkenlik gösteriyor. Genelde böyle bir çabam olmaz. İlla olacaksa da spontene gelişir, önceden düşünmem hareketlerimi, söyleyeceklerimi. ^^


  • tatlar kacti  (30.05.15 23:59:46) 
Dünyanın en saçma işi.


  • angelus  (31.05.15 00:07:09) 
barda veya evde değil ama havaalanlarında loungelarda sıkça yapıyorum


  • argent dawn  (31.05.15 00:08:30) 
yorucu bir günden sonra, kafam muhabbeti kaldırmayacak kadar dolu olduğunda yapıyorum bunu, huzur veriyor açıkçası. bara oturursun, sağı solu kesmeden efendi efendi içersin 1-2 saat olur biter işte.


  • Unorthodox  (31.05.15 00:15:01) 
evet dün gece içtim
açtım olgun şimşek aşk olsun şarkısını

  • rakicandir  (31.05.15 00:16:27 ~ 00:17:15) 
modum düştüğünde, düşünceli olduğum zamanlarda kordonda günbatımına karşı tek başıma bira içiyorum, müziğimi de kendim açıyorum, mis.


  • bolt bey  (31.05.15 00:23:27) 
içtim birkaç sefer. kimseyle muhabbete girmeye çalışmadım.
yalnız şöyle de bir şey var, yapmamanızı (gerçi benim kadar rahatsız olmayan, hatta hoş bulan bile vardır belki) önerdiğim. tek başına gelip de bizim muhabbete dalmaya çalışanlara ayar oluyorum. tek başına geldiysen tek başına takıl aq, ne diye muhabbete salça oluyorsun. tatsız durumlar ortaya çıkıyor. buna masaların birbirine yapışık kadar yakın olmasının da katkısı var. hatunla benim sohbetime istemeden kulak misafiri oluyorsun, sohbete de zorla misafir olmaya çalışma.

  • bigbadabum  (31.05.15 00:32:27) 
her zaman gittigim bara gidip aperitivo yapip barmenle muhabbet ediyorum. is cikisi ugrayan elemanlar oluyor, bir konu aciliyor konusuyoruz birlikte. 2 50 lik franziskanerimi iciyorum.

tr de degilim. bizim kültür disariya cok kapali oldugundan kolay kolay muhabbet açılmaz.
  • no christ requires  (31.05.15 13:13:35) 
Evet, arada bir. Ama biriyle muhabbete girmeye calismiyorum.


  • stavro  (31.05.15 13:18:50) 
hayatımda bir kere bile yapmadım. tanımadığım insana yanaşamıyorum kolay kolay.


  • m murphy  (31.05.15 13:21:04) 
Yalnız başına evde içilir de bir bara gidip içmek saçma geliyor bana. Hem müzik istediğiniz gibi olmaz tam olarak, hem de fiilen yalnız başınıza olmazsınız, etrafınızda bir sürü insan olur. Dahası ya siz muhabbete girersiniz ya da başkaları, bu durumda yalnız başınıca içmeye değil de arkadaş edinmeye çıkmış oluyorsunuz.

Yalnız başına içmek dediğiniz evinizde, yazlığınızda falan, şöyle akşamın erken saatlerinde başlayacak geceye kadar takılınacak bir şekilde, yanına ister peynir çeşitleri, ister pizza, patates kızarması ne istiyorsanız yiyecek, bir de kafanıza göre müzik ya da dizi, film, maç falan açarsınız, o şekilde olur ancak.
  • stormborn  (31.05.15 14:03:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.