[]

Uçak ve gitar

eksisozluk.com

Gencler olayi anlattim. Kafamda deli sorular


 
www.anadolujet.com

"El bagajının dışında kabinde taşınmasını istediğiniz bagajınız için ayrı bir koltuk satın almalısınız. Bu durumda, bagajınız 75 kg'ı aşmamalı ve koltuğa sığabilecek ölçülerde olmalı. Ancak müzisyenseniz üzülmeyin, müzik aletleri bu ebat kısıtlamasının dışında tutuluyor. Çellonuz, elbette yanınızda olacak. Bu bagajınız için ödeyeceğiniz ücret, serbest bagaj hakkınızdaki limit aşımı olarak değerlendirilmez..."
  • benim adim kerim hepinizi severim  (29.05.15 23:55:23) 
Tesekkur ederim cevap icin,aradim o kadar bulamadim bu kismi.
Her turlu odetiyolar mi bu ucreti ben onu anlamadim. "Bu bagajınız için ödeyeceğiniz ücret, serbest bagaj hakkınızdaki limit aşımı olarak değerlendirilmez."

Kafaustune sigiyorsa sikinti yok mu yani asil ogrenmek istedigim o aslinda.
  • herseynasilbasladiysaoylebiter  (30.05.15 00:07:26) 
ben de tam anlayamadım. telefon hattından daha net bilgi alınabilir ama anadolu jet bu konularda esnek bir şirket genel olarak. Tek parça el bagajı hakkı var denmiş ama elimde laptop çantası + ek poşet, takım elbise ve askısı tarzı şeylerle bindiğim çok oldu.

Burada çıkabilecek sıkıntı şu olur. Kalkış ve inişlerde ayak altında, sağda solda el bagajına izin verilmiyor. Yukarıdaki kutulara ya da koltuk altına koyduruyorlar herşeyi. Acil çıkışlarda koltuk altına konmasına bile izin verilmiyor. Bu gitar da yukardaki kutulara konmaz. Rica etseniz hostesler özel bir iç odaya koyabilir bana kalırsa.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (30.05.15 00:18:07 ~ 00:19:39) 
sikinti yapma gitarini rahatlikla getirip goturursun. yillardir bir defa bile sikinti yasamadim, yasayanini gormedim.
hani aklinda soru isareti kalmasin diye soyluyorum ozellikle kibris ucaklarinda bir tek canli tavuk tasimiyorlardi :)

* bu arada gitarini sakin yanindan ayirma, hostes uyarmadikca bacaklarinin arasindan cikarma (hard case diyorsun oyle nasil sigar bilmiyorum ama), acil cikis kapisina da oturma.
  • foolrules  (30.05.15 00:21:18 ~ 00:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.