[]

genc gostermek iyi midir, kotu mu?

az once kapi caldi; kapiyi actim karsimda bir kiz var, yardim kampanyasi icin gelmis. beni gorunce 'canim merhaba, annen evde mi' dedi. evin sahibi benim deyince de soyle bir bakip 'nasil yani, evin hanimi siz misiniz?' dedi. sonra pardon mardon deyip konuya girdi ama gulmemek icin kendimi zor tuttum, zaten oldugumdan kucuk gosteriyorum uzerimde de sirinler baskili tisortu gorunce daha da kucuk sandi galiba.


simdi bazi durumlarda hos olsa da genel olarak bu kadar kucuk gostermek kotu bir durum olabiliyor. duyuru telegram'da da konustuk; bazilarimiz sans diyor, bazilarimiz degil diyor. siz ne dusunuyorsunuz? sans midir, sanssizlik midir?

 
Kızlar için şans bence.


  • arnold schwarzeneger  (29.05.15 15:54:34) 
benden 2 yaş küçük kız bana ablası dediği gün bütün avantajları nötralize oldu. yazacaktım ben daha ona :(


  • kargn  (29.05.15 15:56:36) 
erkek kişisiyim ben, eskiden nefret ederdim bu durumdan hatta daha 18 degilken butun arkadaslarım barlara elini kolunu sallayarak girerken bir ben dısarda kalırdım, 22 yasına kadar falan kimligim yoksa yanımda almazlardı mekanlara. yaşıtım kızların yanında kucuk kardesleri gibi dururdum hep. simdi 26 yasındayım gayet memnunum valla bu durumdan. hep kucuk gostersem keske.


  • t joe  (29.05.15 16:28:13) 
erkek olarak bir faydasını görmedim.


  • ron dennis  (29.05.15 16:29:10) 
şans tabiki. benim yaşlarıma gelince anlayacaksın :)


  • sta  (29.05.15 16:32:29) 
genç olmak istediğin zaman iyi, büyük görünmek istediğin zaman kötü. pazartesi 21 doluyor, geçtiğimiz yıl içerisinde 17 yaşında zanneden de oldu 28 zanneden de. ben 28'i daha çok sevdim çünkü zaten temiz yüzlüsün, şöyle sevimlisin böyle tatlısın deyip duruyorlar. genç bir erkek olarak liseli zannedilmek hoşuma gitmiyor tabii ki. ama 37 yaşına geldiğimde 28 zannederlerse, o zaman bayağı keyiflenirim herhalde. gerçi önümüzdeki 16 yılda 32 sene yaşlanırım ben, genç göstermenin avantajını da kaybederim.

özetle benim için şu an kötü, 10 sene sonra iyi.
  • der meister  (29.05.15 16:33:18) 
Genç yaşlardayken kötü, orta yaşlara doğru avantaj sağlıyor.


  • arandur  (29.05.15 16:35:14) 
iki aya 24 olucam ama hala 18 misin diyorlar.

Bence çok eğlenceli.

30 yaşına geldim mi 25 misin demeleri eminim iyi olucaktır ^^
  • nymphe  (29.05.15 18:22:03) 
25 yaşına kadar büyük, 25 inden sonra da küçük göstermek iyidir.


  • etki  (29.05.15 21:25:14 ~ 21:25:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.